ΞΑΝΘΗ

Άγιος... Βασιλακάκης οδηγεί την Ξάνθη στην πεντάδα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Θοδωρής Βασιλακάκης πέτυχε γκολ σε δυο συνεχόμενες αγωνιστικές ενώ η Ξάνθη έφτασε τα εννιά σερί ματς αήττητη πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό ξεκίνημα.

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε το Σάββατο το βράδυ η Ξάνθη επικρατώντας και της ΑΕΛ με 1-0 και φτάνοντας έτσι στα εννιά παιχνίδια χωρίς ήττα. Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε γνωρίσει εντός έδρας ήττα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής από τον Πανιώνιο στις 17 Σεπτέμβρη και έκτοτε δεν έχει χάσει ξανά.

Συγκεκριμένα έχει δώσει εννιά ματς, τέσσερα εντός και πέντε εκτός, στα οποία ο απολογισμός της είναι τέσσερις ισοπαλίες και πέντε νίκες. Και μάλιστα ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν και σπουδαία αποτελέσματα όπως η ισοπαλία στην Τούμπα, το διπλό στην Λεωφόρο, το διπλό επί του Παναιτωλικού, ο άσος επί του Αστέρα και φυσικά η νίκη επί της ΑΕΛ.

Η Ξάνθη στην φετινή της πορεία έχει βρει και έναν μπροστάρη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή Βασιλακάκη ο οποίος στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Μάλιστα αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο καθώς ο αρχηγός της ομάδας του Λουτσέσκου είχε σκοράρει και στο ματς με τον Αστέρα.

Μάλιστα ο Βασιλακάκης ποτέ άλλοτε στην μέχρι τώρα καριέρα του σε Βέροια και Ξάνθη δεν είχε πετύχει γκολ σε δυο ματς συνεχόμενα όπως φέτος. Επίσης αυτό ήταν το τρίτο φετινό του γκολ μετά απ' αυτό που πέτυχε και κόντρα στον Παναθηναϊκό και ήδη έχει κάνει την δεύτερη πιο παραγωγική του χρονιά.

Μέχρι τώρα τα περισσότερα γκολ που είχε βάλει σε μια σεζόν ήταν πέντε και συγκεκριμένα την περίοδο 2011-12 που είχε σκοράρει πέντε φορές σε 27 ματς. Φυσικά αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς είναι πιθανό να ξεπεράσει αυτό το νούμερο. Τέλος ο Βασιλακάκης είναι δεύτερος σκόρερ της Ξάνθης πίσω από τον Γιουνές που έχει βάλει πέντε τέρματα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ