ΡΟΜΑ

Υπόκλιση: ο Μέσι εύχεται με video στον Τότι για τα 40α του γενέθλια!

Υπόκλιση: ο Μέσι εύχεται με video στον Τότι για τα 40α του γενέθλια!

Ο Λιονέλ Μέσι ευχήθηκε μέσω video στον Φραντσέσκο Τότι για τα 40α του γενέθλια και του εξέφρασε τον θαυμασμό και την εκτίμησή του. Μια υπέροχη κίνηση από τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη για τον θρύλο της Ρόμα του και του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ένας αθλητής είναι μεγάλος όχι μόνο με όσα κάνει μέσα στο χορτάρι, αλλά και με την εν γένει συμπεριφορά του έξω από αυτό. Μπορεί το ίματζ του Λιονέλ Μέσι να έχει περάσει μια κρίση μετά τα ζητήματα που προέκυψαν με φορολογικές ατασθαλίες του, έστω και αν κρυβόταν ο πατέρας του από πίσω, παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και την φήμη του καλού παιδιού.

Ο Αργεντινός, ο οποίος είναι και με τη... βούλα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη ως κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, έδειξε τον θαυμασμό του και την εκτίμησή του για ένα ιερό τοτέμ του ιταλικού ποδοσφαίρου και την εμβληματικότερη μορφή στην ιστορία της Ρόμα, τον Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος έγινε 40 ετών (γεννημένος στις 27/9/1976).

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ευχήθηκε μέσω video στον Τότι για τα γενέθλιά του και έδειξε πως σέβεται εκείνους που έχουν προσφέρει στο άθλημα και έχουν αποτελέσει σημαίες για τις ομάδες του. Γιατί ο Τότι προτίμησε να μείνει μια ζωή πιστός στην αγαπημένη του Ρόμα, γνωρίζοντας πως αυτό θα σήμαινε λιγότερα τρόπαια και διακρίσεις απ' ό,τι ίσως μπορούσε να έχει βάσει ταλέντου και προσωπικότητας.

"Γεια σου Φραντσέσκο... Θέλω να σου ευχηθώ χαρούμενα γενέθλια. Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη μέρα. Πάντα σε θαύμαζα και ακόμα περισσότερο από τη μέρα που σε συνάντησα από κοντά. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά", ανέφερε στο μήνυμά του ο Μέσι για τον Τότι.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ