ΡΟΜΑ

Υπέγραψε στη Ρόμα ο Φάσιο

Υπέγραψε στη Ρόμα ο Φάσιο
Φάσιο

Στη Ρόμα θα παίξει την προσεχή σεζόν ο Φεντερίκο Φάσιο. Ο 29χρονος Αργεντίνος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους στους "τζαλορόσι", ως δανεικός από την Τότεναμ με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ενίσχυση στο κέντρο των μετόπισθεν για τη Ρόμα. Οι "τζαλορόσι" απέκτησαν τον Φεντερίκο Φάσιο ως δανεικό από την Τότεναμ, στην οποία δόθηκε το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ. Στο συμβόλαιο μπήκε οψιόν αγοράς που φτάνει τα 3.2 εκατ. ευρώ.

Αμέσως μετά την υπογραφή ο 29χρονος αμυντικός (έχει ύψος 1.95) υποστήριξε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα όπως η Ρόμα. Θέλω να ξεκινήσω άμεσα τις προπονήσεις και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή". Ο Φάσιο είναι γεννημένος στις 17 Μαρτίου 1987 και η πρώτη του ομάδα στην Ευρώπη ήταν η Σεβίλλη, στην οποία έπαιξε από το 2007 μέχρι το 2014.

Τότε πήγε στην Τότεναμ, με την οποία έπαιξε σε 32 ματς. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε δοθεί δανεικός στη Σεβίλλη. Στη χώρα του έπαιξε στην Ferro Carril Oeste. Είναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Αργεντινής, αλλά και με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της χώρας του.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ