ΡΟΜΑ

Τζέκο: "Το καλύτερο γκολ με τη φανέλα της Ρόμα"

Τζέκο: "Το καλύτερο γκολ με τη φανέλα της Ρόμα"

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ρόμα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (4-1), ο Έντιν Τζέκο στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και στο εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε.

Ο Έντιν Τζέκο ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής στη χθεσινή (24/11) νίκη της Ρόμα απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν (4-1). Για την ακρίβεια, ο Βόσνιος επιθετικός σημείωσε τα τρία απ' τα τέσσερα τέρματα, πραγματοποιώντας μία απ' τις καλύτερές του εμφανίσεις με τη φανέλα των "τζαλορόσι".

Σε δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην καλή εμφάνιση της Ρόμα, αλλά και στο πρώτο εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε: "Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε απόψε (24/11) και να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

"Η Βικτόρια Πλζεν στάθηκε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο έκαναν μόνο μία τελική προσπάθεια, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν. Στο δεύτερο μέρος ο Άλισον ήταν εκπληκτικός".

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε: "Το πρώτο γκολ που πέτυχα ήταν σίγουρα το καλύτερο που έχω βάλει από τότε που ήρθα στην ομάδα. Επίσης, ήταν ξεχωριστό, επειδή σούταρα με το αριστερό. Προσπαθώ να βρίσκομαι σε ολόκληρο το γήπεδο. Δεν περιμένω να μου δώσουν την μπάλα στην επίθεση. Θέλω να είμαι μέρος του παιχνιδιού".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ