ΡΟΜΑ

Τρελή πρόταση για Μπενατιά, ψηλά στη λίστα ο Μανωλάς

Τρελή πρόταση για Μπενατιά, ψηλά στη λίστα ο Μανωλάς

Στα γραφεία της Ρόμα έφτασε fax με την πρώτη πρόταση της Τσέλσι για τον Μεχντί Μπενατιά, η οποία ανέρχεται σε 37.500.000 ευρώ! Πάντα μέσα στη μεταγραφική λίστα των Ιταλών ο Μανωλάς.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως η Τσέλσι δεν ενδιαφέρεται για τον Μεχντί Μπενατιά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο όμως μάλλον πρόκειται για παιχνίδια... τακτικής από την πλευρά του Πορτογάλου άσου.

Όπως αποκαλύπτουν την Τετάρτη τα ιταλικά ΜΜΕ, έφτασε ήδη στην Τριγκόρια fax με την πρώτη πρόταση της Τσέλσι για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Ρόμα, η οποία είναι της τάξης των 30.000.000 λιρών (37.500.000 ευρώ).

Με ένα τέτοιο ποσό στα πόδια των "τζαλορόσι" εκτιμάται πως η διοίκηση των Ρωμαίων δύσκολα θα αρνηθεί, καθώς θα έχει κέρδος 24.000.000 ευρώ σε σύγκριση με όσα δαπάνησε το καλοκαίρι του 2013 για να τον πάρει από την Ουντινέζε.

Πάντα στα υπόψιν ο Μανωλάς

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, σε περίπτωση πώλησης του Μπενατιά η Ρόμα θα κινηθεί άμεσα για την αντικατάστασή του, με τον Κώστα Μανωλά να είναι μέσα στους πρωταρχικούς της στόχους.

Η "Corriere dello Sport" αναφέρει πως ο Μπάσα της Λιλ (είναι η πρώτη επιλογή του Ρούντι Γκαρσία) και ο άσος του Ολυμπιακού είναι οι δύο περιπτώσεις που ενδιαφέρουν κυρίως τους Ρωμαίους , ενώ πιο χαμηλά στη σχετική λίστα των υποψηφίων βρίσκονται και οι Φλάαρ, Κίρικες και Μπαλάντα.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ