ΡΟΜΑ

Τρεις αγωνιστικές τιμωρία και... τρίτο παιδί για Ντε Ρόσι

AS Roma's Daniele De Rossi celebrates after scoring against Empoli during their Italian Serie A soccer match at the Olympic stadium in Rome, Italy, October 17, 2015. REUTERS/Tony Gentile
AS Roma's Daniele De Rossi celebrates after scoring against Empoli during their Italian Serie A soccer match at the Olympic stadium in Rome, Italy, October 17, 2015. REUTERS/Tony Gentile REUTERS

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα χάσει τα μισά ματς των ομίλων του Europa League εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που πήρε κόντρα στην Πόρτο, με τη χαρά ωστόσο για αυτόν να έρχεται εκτός γηπέδου αφού απέκτησε τον πρώτο... διάδοχο.

Πάνω στο χορτάρι τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι το τελευταίο διάστημα τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Με τη φανέλα της Ρόμα δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα κόντρα στην Πόρτο και η UEFA τον τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τα τρία πρώτα ματς των ομίλων του Europa απέναντι σε Βικτόρια Πλζεν, Άστρα Τζούρτζου και Αούστρια Βιέννης, ενώ στο φιλικό της Ιταλίας με την Γαλλία μεσοβδόμαδα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Την ίδια ώρα πάντως που εντός γηπέδου ο υπαρχηγός των "τζαλορόσι" δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του, έξω από αυτό βιώνει την απόλυτη ευτυχία αφού έγινε για τρίτη φορά πατέρας.

Μέχρι τώρα είχε αποκτήσει μία κόρη (Gaia) από τον πρώτο του γάμο και άλλη μία (Olivia Rose) από το δεύτερο γάμο του, με τη σύντροφό του και ηθοποιό Sarah Felberbaum να φέρνει τώρα στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους το οποίο είναι αγόρι και θα πάρει το όνομα Noah.

"Συγχαρητήρια στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι που έγινε πατέρας για τρίτη φορά. Καλωσορίζουμε ένα νέο μέλος στην οικογένεια των τζαλορόσι", ήταν το μήνυμα της Ρόμα πριν από λίγες ημέρες στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ