ΡΟΜΑ

Τότι: "Κρίμα που έφυγε από τη Ρεάλ ο Κασίγιας"

Τότι: "Κρίμα που έφυγε από τη Ρεάλ ο Κασίγιας"

Η Ρόμα θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλική αναμέτρηση χωρίς όμως να έχει απέναντί της τον Ίκερ Κασίγιας και αυτό έχει δυσαρεστήσει τον Φραντσέσκο Τότι. Δείτε τι είπε ο ηγέτης των Ρωμαίων για τον Ισπανό κίπερ.

Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστούν το Σάββατο στην Αυστραλία όπου βρίσκονται αμφότερες οι ομάδες αυτή την περίοδο για προετοιμασία, υπάρχει ωστόσο μία σημαντική διαφορά σε σύγκριση με άλλες φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι.

Αυτή έχει να κάνει με τον Ίκερ Κασίγιας που μετά από 17 χρόνια στην πρώτη ομάδα των "μερένγκες" δεν αποτελεί κομμάτι τους καθώς για τα επόμενα δύο χρόνια θα υπερασπίζεται την εστία της Πόρτο.

Το γεγονός μάλιστα αυτό δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από τον Φραντσέσκο Τότι, που είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός από τους "μεγάλους" που έχουν φορέσει τη φανέλα μίας και μόνο ομάδας.

"Είναι κρίμα που έφυγε ο Κασίγιας. Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίο άτομο. Ο Ίκερ είναι σύμβολο και μνημείο της Ρεάλ", δήλωσε ο καπιτάνο της Ρόμα, για να προσθέσει για το ματς:

Τότι: "Κρίμα που έφυγε από τη Ρεάλ ο Κασίγιας"

Τότι και Κασίγιας κοντραρίστηκαν ουκ ολίγες φορές σε επίσημα και φιλικά ματς μεταξύ της Ρόμα και της Ρεάλ Μαδρίτης

"Αντιμετωπίζουμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες στον κόσμο. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να είναι φιλικό καθώς υπάρχει στη μέση το πρεστίζ".

Σημειώνεται πως στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο Τότι αναφέρθηκε και στον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Ρόμα, Έντιν Τζέκο, εκφράζοντας την επιθυμία του να τον έχει συμπαίκτη από τη νεά σεζόν.

"Ελπίζω να είναι το νέο απόκτημά μας, είναι ένας κορυφαίος παίκτης, ικανότατος μέσα στην περιοχή. Θα μας βοηθούσε σίγουρα να τα πάμε καλύτερα σε σύγκριση με πέρυσι. Να τον πείσω να έρθει; Δεν χρειάζεται να τον πείσω. Ευτυχώς υπάρχει ο Πιάνιτς που του έχει μιλήσει ήδη για τη Ρόμα...".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ