ΡΟΜΑ

Τότι: "Δεν θα είμαι ποτέ πρόβλημα για τη Ρόμα"

Τότι: "Δεν θα είμαι ποτέ πρόβλημα για τη Ρόμα"

Ο Φραντσέσκο Τότι έμεινε στον πάγκο σε όλο το ματς κόντρα στη Σασουόλο όμως με δηλώσεις του ξεκαθαρίζει πως αυτό είναι το λιγότερο που σκέφτεται. Διαβάστε το μήνυμα ενότητας που έστειλε ο αρχηγός της Ρόμα.

"Αυτές τις τις τελευταίες αγωνιστικές θα κριθεί η θέση μας στη βαθμολογία: θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο στόχο που είναι η δεύτερη θέση που θα μας επιτρέψει να πάμε απευθείας στους ομίλους του Champions League του χρόνου και να πάρουμε μέρος στο ποδόσφαιρο που αξίζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο καθένας από εμάς, ο καθένας στο ρόλο που έχει, θα πρέπει να βάλει στην άκρη πεποιθήσεις και απόψεις για το πώς έχει πάει η σεζόν μέχρι αυτή τη στιγμή. Τώρα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι εάν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Διοίκηση, παίκτες και οπαδοί, όλοι μαζί για το καλό της Ρόμα!

Στο ματς με τη Τζένοα θα κριθούν πολλά όσον αφορά στο στόχο μας και είμαι σίγουρος ότι μαζί μπορούμε. Τις αποφάσεις για το μέλλον τις αφήνουμε για τον Ιούνιο", έγραψε αρχικά στο προσωπικό του μπλογκ ο αρχηγός και ηγέτης των "τζαλορόσι", ο οποίος στη συνέχεια ξεκαθάρισε -απαντώντας σε φήμες- πως δεν έχει ζητήσει ποτέ αλλαγή στο συμβόλαιό του.

Τότι: "Δεν θα είμαι ποτέ πρόβλημα για τη Ρόμα"

"Προσωπικά μπορώ να σας πω ότι με ευχαριστεί να παίζω, όμως αξιολογώ τα πράγματα πέρα από την παρουσία μου ή μη στο παιχνίδι. Εγώ θέλω να προσφέρω είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα: δεν έχω ζητήσει ποτέ να αλλάξω το συμβόλαιό μου. Η ιδιοκτησία, η διοίκηση και εγώ είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος πάνω σε αυτό το θέμα.

Είναι το πάθος μου που με συνδέει με αυτά τα χρώματα. Δεν ήμουν ποτέ και δεν θα είμαι ποτέ πρόβλημα για τη Ρόμα. Θα χειροκροτώ από το γήπεδο, από τον πάγκο και από την εξέδρα τους παίκτες που φορούν και θα φορούν αυτή τη φανέλα.

Τότι: "Δεν θα είμαι ποτέ πρόβλημα για τη Ρόμα"

Εγώ για αυτή την ομάδα πάντα ήθελα και πάντα ονειρευόμουν τα καλύτερα. Ο σεβασμός προς όλους είναι σημαντικός και δεν πρέπει να λείψει ποτέ. Τώρα περισσότερο από ποτέ".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ