ΡΟΜΑ

Το Hall of Fame της Ρόμα

Το Hall of Fame της Ρόμα

Η Ρόμα ανακοίνωσε την κορυφαία ενδεκάδα της όλων των εποχών όπως την επέλεξαν οι οπαδοί της μέσω ψηφοφορίας. Δείτε τους 11 "εκλεκτούς" που θα μείνουν αθάνατοι στην ποδοσφαιρική ιστορία του συλλόγου.

Η "Κλάση 2012", όπως την γνωστοποίησε την Πέμπτη η Ρόμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, είναι ουσιαστικά αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας που έλαβε χώρα στον ίδιο διαδικτυακό τόπο και η οποία είχε διάρκεια από τις 25 Ιουνίου του 2012 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις προτιμήσεις των "τζαλορόσι" οπαδών, οι παίκτες που μπαίνουν στο Hall of Fame για την ομάδα της "αιώνιας πόλης" είναι οι: Τανκρέντι (τερματοφύλακας), Καφού, Λόζι, Αλνταΐρ, Ρόκα (αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά), Μπερναρντίνι, Ντι Μπαρτολομέι, Φαλκάο, Κόντι (μεσαία γραμμή), Προύτσο και Αμαντέι (επίθεση).

Το Hall of Fame της Ρόμα

Το "Hall of Fame" της Ρόμα θα γιορτάσει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στις 7 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης της Ρόμα με την Αταλάντα για την 7η αγωνιστική της Serie A, με την σχετική τελετή να λαμβάνει χώρα στο "Ολίμπικο" 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι 11 αθλητές που ανήκουν πλέον στην "ελίτ" του συλλόγου με ισάριθμες συλλεκτικές φανέλες, οι οποίες θα έχουν την υπογραφή όλων αυτών των θρυλικών μορφών του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ