ΡΟΜΑ

Το ξέσπασμα του Γκαρσία και το "μήνυμα" του Χολέμπας

Το ξέσπασμα του Γκαρσία και το "μήνυμα" του Χολέμπας

Η εντός έδρας ισοπαλία με την Αταλάντα προκάλεσε την έκρηξη του Ρούντι Γκαρσία πριν από την προπόνηση της Δευτερας με "θύματα" τους παίκτες της Ρόμα. Μήνυμα με νόημα από Χολέμπας μέσω Facebook.

Η ήττα της Λάτσιο στο "Juventus Stadium" το βράδυ του Σαββάτου έφερε χαμόγελα στους ανθρώπους της Ρόμα όμως αυτά δεν κράτησαν για πολύ. Το μεσημέρι της Κυριακής οι "τζαλορόσι" απέτυχαν να κάμψουν εντός έδρας την αντίσταση της Αταλάντα και είναι πλέον ισόβαθμοι στη 2η θέση με τη συμπολίτισσα Λάτσιο, με την εμφάνισή τους να σκορπίζει μάλιστα με απογοήτευση τον Ρούντι Γκαρσία.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο Γάλλος τεχνικός δεν περιορίστηκε μόνο στην αυστηρή κριτική αμέσως μετά το ματς αλλά επιχείρησε να τους "ξυπνήσει" και την επόμενη ημέρα λίγο πριν από την προπόνηση της Δευτέρας (το προγραμματισμένο ρεπό ακυρώθηκε ελέω της άσχημης παρουσίας στο ματς).

Το ξέσπασμα του Γκαρσία και το "μήνυμα" του Χολέμπας

Το "θερμό" τετ α τετ του προπονητή με τους παίκτες των "λύκων" διήρκεσε πάνω-κάτω 20 λεπτά. Πρώτα τους έδειξε σε video τα λάθη τους στο ματς (επέμεινε στο tiki-taka το οποίο επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο) ενώ αμέσως μετά πήρε το λόγο θέλοντας να "χτυπήσει το καμπανάκι" προκειμένου να μη χαθεί ο στόχος της εξόδου στο ερχόμενο Champions League.

Το ξέσπασμα του Γκαρσία και το "μήνυμα" του Χολέμπας

Το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως την ώρα που ο προπονητής μιλούσε σε έντονο ύφος τα κεφάλια των παικτών ήταν όλα κατεβασμένα ενώ ουδείς -ούτε καν οι αρχηγοί- θέλησαν να πάρουν το λόγο για να εκφέρουν την άποψή τους για το ντεφορμάρισμα της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό.

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα, ο Χοσέ Χολέμπας (έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στην Αταλάντα) έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: "Οι άνεμοι κάνουν τα δέντρα να βγάζουν πιο βαθιές ρίζες".

Storms make trees take deeper roots! 󾮖

Posted by José Holebas on Monday, April 20, 2015
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ