ΡΟΜΑ

Το "καρφί" του Γκαρσία για τον Στσέσνι

Το "καρφί" του Γκαρσία για τον Στσέσνι

Ο Ρούντι Γκαρσια έβαλε στο στόχαστρο τον Βόιτσιεχ Στσέσνι θεωρώντας τον υπεύθυνο για το γκολ που δέχτηκε στο ντέρμπι με την Ίντερ ενώ τόνισε πως η Ρόμα δεν άξιζε την ήττα στο "Giuseppe Meazza".

Η Ρόμα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στο ντέρμπι με την Ίντερ όμως έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με άδεια χέρια, με τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς να ορθώνει τείχος μπροστά στην εστία και τον Γκάρι Μεδέλ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στο σαββατιάτικο ντέρμπι του "Meazza".

Το γκολ μάλιστα αυτό επιτεύχθηκε μέσα από σουτ από μακρινή απόσταση, με τον Ρούντι Γκαρσία να καταλογιζει έμμεσα ευθύνες στον Στσέσνι! "Η Ίντερ έχει καλούς σκοπευτές αλλά το σουτ δεν το έκανε ο Γιόχαν Νέεσκενς (σ.σ. φημιζόταν για την απίστευτη δύναμη στο σουτ του ο θρυλικός Ολλανδός άσος).

Θα πρέπει να πούμε πως έπρεπε να τα πάμε καλύτερα σε αυτό το σουτ", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ρόμα, για να προσθέσει:

"Χάσαμε την πρώτη θέση αλλά ευτυχώς το πρωτάθλημα δεν κρίθηκε σε αυτό το ματς. Η ήττα είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη επειδή μας έλειψε το καθαρό μυαλό και η κυνικότητα στην τελική προσπάθεια.

Το "καρφί" του Γκαρσία για τον Στσέσνι

Ο Γκάρι Μεδέλ δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Στσέσνι, για να χαρίσει έτσι μία σημαντικότατη νίκη στην Ίντερ που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A

Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Ήταν μία ήττα που δεν αξίζαμε, ο Χαντάνοβιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Το μοναδικό θετικό είναι πως τα πήγαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι, με δεδομένο πως κινδυνεψαμε ελάχιστα στο Meazza".

Σημειώνεται πως πέρα από το παιχνίδι, η Ρόμα είδε και τον Μίραλεμ Πιάνιτς να αποβάλλεται στο 73' με δύο κίτρινες κάρτες και να τίθεται νοκ-άουτ από το μεγάλο ντέρμπι με τη Λάτσιο, με τον Γκαρσια να μην κρύβει την απογοήτευσή του για την ενέργεια του Βόσνιου να σταματήσει τη μπάλα με το χέρι από τη στιγμή που είχε ήδη κάρτα.

Ίντερ - Ρόμα 1-0 (Highlights)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ