ΡΟΜΑ

Τιμωρία για Χολέμπας και Γκαρσία

Τιμωρία για Χολέμπας και Γκαρσία

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν γλίτωσε την τιμωρία για το... μεσαίο δάχτυλο που ύψωσε στο φινάλε του αγώνα με τη Τζένοα ενώ ο Ρούντι Γκαρσία "πλήρωσε" το επεισόδιο που είχε με άνδρα ασφαλείας στο "Μαράσι".

Ο Χοσέ Χολέμπας αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στην εκτός έδρας επικράτηση της Ρόμα με 1-0 επί της Τζένοα την περασμένη Κυριακή όμως δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στο σαββατιάτικο ντέρμπι του "Olimpico" απέναντι στη Μίλαν.

Αιτία τα νεύρα του Έλληνα αριστερού μπακ στο φινάλε του αγώνα στη Γένοβα όπου σήκωσε το μεσαίο δάχτυλό του προς τους οπαδούς των γηπεδούχων , με τον αθλητικό δικαστή να του επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.

Τιμωρία για Χολέμπας και Γκαρσία

Παράλληλα, ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ρούντι Γκαρσία, με τον προπονητή της Ρόμα να έχει επεισόδιο με άνδρα περιφρούρησης του "Λουίτζι Φεράρις" και να κατηγορείται πως επιχείρησε να του δώσει... χαστούκι.

Τιμωρία για Χολέμπας και Γκαρσία

Σημειώνεται πως για το ίδιο ματς τιμωρήθηκε και ο Ντιέγκο Περότι της Τζένοα, με τον δικαστή να κάνει χρήση του video το οποίο έδειξε τον άσο των "τζενοάνι" να χτυπάει εκτός φάσης τον Χολέμπας με κλωτσιά από πίσω!

Τζένοα - Ρόμα 0-1

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ