ΡΟΜΑ

Τεράστια γκαντεμιά, νέα ρήξη χιαστού ο Φλορέντσι

Τεράστια γκαντεμιά, νέα ρήξη χιαστού ο Φλορέντσι
Φλορέντσι

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι πάνω που έδειχνε να έχει αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό με τον χιαστό του, υπέστη την ίδια ζημιά στο ίδιο γόνατο και θα μείνει για άλλους πέντε μήνες εκτός αγώνων.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Αλεσάντρο Φλορέντσι τραυματίστηκε στο εκτός έδρας νικηφόρο (3-1) παιχνίδι της Ρόμα απέναντι στη Σασουόλο. Ο Ιταλός δεξιός μπακ υπέστη ρήξη χιαστού και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο.

Τις τελευταίες μέρες ο 25χρονος έδειχνε ότι έχει αφήσει μια και καλή πίσω το σοβαρό του χτύπημα, αλλά στην προπόνηση της Τρίτης (14/2) στάθηκε ξανά άτυχος. Το χειρουργημένο του αριστερό γόνατο υπέστη την ίδια ζημιά. Την Πέμπτη (17/2) ο διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση και θα χρειαστεί άλλους πέντε μήνες για να μπορέσει να αγωνιστεί.

Μεγάλο πλήγμα αυτό για τους "τζαλορόσι" που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται χωρίς έναν βασικό τους ποδοσφαιριστή. Μάλιστα η Ιντερ μέσω του λογαριασμού της στο twitter ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή: " Παίκτες κορυφαίου επιπέδου όπως εσύ, πάντα θα επιστρέφουν πιο δυνατοί. Σε θέλουμε πίσω στη δράση" γράφτηκε στον λογαριασμό των "νερατζούρι".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ