ΡΟΜΑ

Τα πικρά γενέθλια του Τότι

Τα πικρά γενέθλια του Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι δεν θα γιορτάσει όπως θα επιθυμούσε τα 39α γενέθλιά του καθώς ο τραυματισμός του στο ματς με την Κάρπι θα τον κρατήσει για έναν μήνα εκτός δράσης.

Η 27η Σεπτεμβρίου 2015 είναι μία ξεχωριστή ημερομηνία για την οικογένεια της Ρόμα καθώς συμπληρώνει 39 χρόνια ζωής ο Φραντσέσκο Τότι, όμως ο αρχηγός και σύμβολο των "τζαλορόσι" (μετράει ήδη 300 γκολ με τη φανέλα της ομάδας) θα γιορτάσει τα φετινά γενέθλια με ανάμεικτα συναισθήματα.

Τα πικρά γενέθλια του Τότι

Από τη μία χαρά φυσικά, με πλήθος ανθρώπων του ποδοσφαίρου αλλά και φίλων της Ρόμα που έχουν σπεύσει να του ευχηθούν και από την αλλη στενοχώρια για το γεγονός πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους πρωτεουσιάνους στις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Τα πικρά γενέθλια του Τότι

Ο Τότι αποχώρησε τραυματίας μετά από μόλις εννέα λεπτά συμμετοχής του στο ματς με την Κάρπι ( 5-1) και όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Κυριακή, η ζημιά που του έγινε στον δεξί μηρό θα τον κρατήσει για έναν μήνα εκτός δράσης.

PRESENTAZIONE DELLA ROMA PER LA STAGIONE 2014/2015   
                         E    PARTITA AMICHEVOLE 
                                Roma  Fenerbahce
TOTTI
(fotoTedeschi)
PRESENTAZIONE DELLA ROMA PER LA STAGIONE 2014/2015 E PARTITA AMICHEVOLE Roma Fenerbahce TOTTI (fotoTedeschi) [email protected]

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα χάσει τα πέντε επόμενα παιχνίδια της Ρόμα που είναι κατά σειρά με ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (29/9), Παλέρμο (4/10), Έμπολι (17/10), Μπάγερ Λεβερκούζεν (20/10) και Φιορεντίνα (25/10).

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ