ΡΟΜΑ

"Συμφωνία για τριετές συμβόλαιο Έμερι - Ρόμα"

PSG head coach Unai Emery directs his players during the Champions League Group A soccer match between Paris Saint Germain and Ludogorets at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Dec. 6, 2016. (AP Photo/Michel Euler)
Έμερι AP

Σε συμφωνία με τον Μόντσι για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στη Ρόμα έχει έρθει ο Ουνάι Έμερι σύμφωνα με τους Ιταλούς. Διαβάστε το ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην "Corriere dello Sport".

Προ ημερών η "Corriere dello Sport" φιλοξένησε ρεπορτάζ, σύφωνα με το οποίο η Ρόμα έχει σε περίοπτη θέση τον Ουνάι Έμερι, σε περίπτωση που ο Ισπανός τεχνικός αποχωρήσει από την Παρί Σεν-Ζερμέν και εφόσον φυσικά ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποτελέσει παρελθόν για τους "τζαλορόσι" στο τέλος της σεζόν.

Η ιταλική εφημερίδα προχώρησε ακόμα περισσότερο το θέμα. Σε νέο ρεπορτάζ τονίζεται ότι η ομάδα της Ρώμης μέσω του επικειμένου νέου τεχνικού της διευθυνή, Μόντσι, έχει έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Ίβηρα τεχνικό, ο οποίος κατέκτησε τρία Europa League κατά τη θητεία του στη Σεβίλλη.

Ο Έμερι ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Παρί, αλλά δεν αποκλείεται να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Θετικός για την πρόσληψή του είναι ο ιδιοκτήτης της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φέρει προπονητή υψηλού επιπέδου. Μόντσι και Έμερι συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

(AP Photo/Michel Euler)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ