ΡΟΜΑ

Συμφώνησε με Κλάιφερτ η Ρόμα

Ajax' Justin Kluivert exercises during a training session at the Schalke arena prior the Europa League quarterfinal second leg soccer match between FC Schalke 04 and Ajax Amsterdam in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Ajax' Justin Kluivert exercises during a training session at the Schalke arena prior the Europa League quarterfinal second leg soccer match between FC Schalke 04 and Ajax Amsterdam in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

O Αθλητικός Διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι ήρθε σε συμφωνία με τον ατζέντη του Τζάστιν Κλάιφερτ, Μίνο Ραϊόλα για πενταετές συμβόλαιο και πλέον απομένει η συγκατάθεση του Άγιαξ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Κοντά στην απόκτηση ενός εκ των σπουδαιότερων ταλέντων του ολλανδικού ποδοσφαίρου βρίσκεται η Ρόμα. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αθλητικός Διευθυντής των "τζαλορόσι", Μόντσι συναντήθηκε με τον ατζέντη του Τζάστιν Κλάιφερτ, Μίνο Ραϊόλα και έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο πέντε ετών.

Πλέον, απομένει η συγκατάθεση του Άγιαξ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι διοικούντες τον "Αίαντα" ζητούν περίπου 20.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του 19χρονου επιθετικού, ο οποίος είναι γιος του Πάτρικ Κλάιφερτ και τη φετινή σεζόν σημείωσε 11 γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΤΗ ΡΩΜΗ Ο ΜΑΡΚΑΝΟ

Από εκεί και πέρα, θέμα ωρών είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός πρώην στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται απ' την Τετάρτη (31/05) στη Ρώμη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με τους "τζαλορόσι".

Ο 31χρονος στόπερ αποτελεί προσωπική εισήγηση του Μόντσι, ο οποίος τον θεωρεί μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας, ενώ το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί κι ως αριστερός μπακ, τον κάνει πολύτιμο στα χέρια του Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ