ΡΟΜΑ

Στη Ρόμα μέχρι το 2022 ο Στρόουτμαν

Roma's Kevin Strootman reacts after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Στρόουτμαν (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Κέβιν Στρόουτμαν επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Ρόμα, υπογράφοντας νέο πενταετούς διάρκειας. Ο Ολλανδός χαφ παραμένει στους "τζαλορόσι" μέχρι το 2022.

Επέκταση συμβολαίου για τον Κέβιν Στρόουτμαν στη Ρόμα. Ο 27χρονος Ολλανδός μέσος υπέγραψε μέχρι το 2022 στους "τζαλορόσι", στους οποίους ανήκει από τον Ιούλιο του 2013. Ο διεθνής χαφ πραγματοποίησε εφέτος γεμάτη σεζόν, καταγράφοντας 45 συμμετοχές.

Σημείωσε 6 γκολ, ενώ είχε και 9 ασίστ. Ο ίδιος έγραψε στο twitter του: "Σήμερα επέκτεινα το συμβόλαιό του με τη Ρόμα για ακόμη πέντε χρόνια. Αυτό με κάνει χαρούμενο και υπερήφανο. Ύστερα από 4 χρόνια με πάνω και κάτω, η ομάδα είναι πλέον το σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής, το προσωπικό και φυσικά οι οπαδοί. Είστε αλήθεια εκπληκτικοί".

Ο Στρόουτμαν ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπάρτα Ρότερνταμ και ακολούθησαν Ουτρέχτη και Αϊντχόφεν. Με την Εθνική Ολλανδίας έχει καταγράψει 32 συμμετοχές, ενώ μετρά και τρία γκολ.

(AP Photo/Gregorio Borgia)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ