ΡΟΜΑ

Σκέψεις για Έμερι στη Ρόμα αν φύγει ο Σπαλέτι

Paris Saint Germain's head coach Unai Emery gestures during the French League One soccer match, in Angers, western France, Friday, April 14, 2017. (AP Photo/David Vincent)
Έμερι AP

Η Ρόμα θα κυνηγήσει την περίπτωση του Ουνάι Έμερι σε περίπτωση που ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποχωρήσει το καλοκαίρι, σύμφωνα με την "Corriere dello Sport".

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μείνει ή αποχωρήσει από τη Ρόμα στο τέλος της σεζόν. Σε περίπτωση που ο Ιταλός τεχνικός αποτελέσει παρελθόν, ένας από τους προπονητές που βρίσκεται ψηλά στη λίστα είναι ο Ουνάι Έμερι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport".

Ο Ισπανός, ο οποίος και αυτός δεν βέβαιο πως θα παραμείνει στην Παρί Σεν-Ζερμέν, είχε συνεργαστεί για μια τριετία στη Σεβίλλη με τον Μόντσι, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποτελέσει το νέο τεχνικό διευθυντή της Ρόμα.

Ο πρόεδρος των "τζαλορόσι", Τζέιμς Παλότα, θα κάνει προσπάθεια να κρατήσει τον Σπαλέτι, αλλά αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, όλα τα δεδομένα θα είναι ανοιχτά. Η Ρόμα γκέλαρε προ ημερών με την Αταλάντα ( έμεινε στο 1-1) και η διαφορά από την πρώτη Γιουβέντους πήγε στους 8 βαθμούς.

(AP Photo/David Vincent)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ