ΡΟΜΑ

Σαλάχ: "Θα μιλάμε μια εβδομάδα για το γκολ του Μανωλά"

Roma's Kostas Manolas and Radja Nainggolan celebrate their side's 1-0 win at the end of a Champions League round of 16 second-leg soccer match between Roma and Shakhtar Donetsk, at the Rome Olympic stadium, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kostas Manolas and Radja Nainggolan celebrate their side's 1-0 win at the end of a Champions League round of 16 second-leg soccer match between Roma and Shakhtar Donetsk, at the Rome Olympic stadium, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει σε μια κοινή φωτογραφία που ανέβασε ο Ράτζα Ναϊνγκολάν με τον Κώστα Μανωλά και να αστειευτεί με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι και δικαιολογημένα το πρόσωπο των ημερών στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς το δικό του γκολ ήταν αυτό που έδωσε στην Ρόμα την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα και αρκετοί συμπαίκτες του Έλληνα αμυντικού δεν έχασαν την ευκαιρία να ανεβάσουν φωτογραφίες με τον Μανωλά. Αυτό έκανε και ο Ράτζα Ναϊνγκολάν ο οποίος έβαλε τέσσερις φωτογραφίες από τα αποδυτήρια της Ρόμα και σε μια εξ αυτών ήταν μόνος του με τον Μανωλά.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, άσος της Λίβερπουλ και πρώην συμπαίκτης και των δυο στη Ρόμα, βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει αυτή τη φωτογραφία αφού πρώτα έκανε tag τους Ναϊνγκολάν και Μανωλά και έγραψε: «Οπότε από τώρα έχουμε μια βδομάδα για να μιλάμε μόνο για το γκολ του Μανωλά».

Ο μέσος της Ρόμα λίγη ώρα αργότερα απάντησε στον Αιγύπτιο άσο της Λίβερπουλ γράφοντας: «Καλύτερα να μιλάμε γι αυτό, αυτή τη φορά το άξιζε».

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Gregorio Borgia)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ