ΡΟΜΑ

Ρόμα: "Οι σκέψεις και προσευχές μας είναι για τον φίλαθλο στο νοσοκομείο"

Ρόμα: "Οι σκέψεις και προσευχές μας είναι για τον φίλαθλο στο νοσοκομείο"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ρόμα, καταδικάζοντας τα επεισόδια στο Λίβερπουλ, που είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός Άγγλου φιλάθλου. (VIDEOS)

Ένας 53άχρονος Ιρλανδός οπαδός της Λίβερπουλ βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από επίθεση οπαδών της Ρόμα πριν τον ημιτελικό (5-2). Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ έχει ανακοινώσει πως δύο άτομα έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, αμφότεροι είναι απ' τη Ρώμη και είναι ηλικίας 25 και 26 ετών.

Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως ο σύλλογος είναι σοκαρισμένος με τα νέα και βέβαια στηρίζει τον οπαδό που δίνει μάχη για τη ζωή, όπως και την οικογένειά του, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και η Ρόμα. Συνολικά για τα επεισόδια έχουν γίνει 9 συλλήψεις, ενώ είναι δεδομένο πως κάποιοι οπαδοί κρατούσαν σφυριά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των τζαλορόσι:

"Η Ρόμα καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανάρμοστη συμπεριφορά μιας μικρής ομάδας οπαδών, οι οποίοι είχαν εμπλακεί στις συγκρούσεις με τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, πριν από τον χθεσινό αγώνα, έχοντας προκαλέσει ντροπή στον σύλλογο και στη συντριπτική πλειοψηφία των Ρωμαίων φιλάθλων που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά στο Άνφιλντ.

Δεν υπάρχει χώρος για μια τέτοια άθλια συμπεριφορά στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος έχει προσφέρει τη συνεργασία του στην Λίβερπουλ, την UEFA και τις αρχές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι για τον φίλαθλο που βρίσκεται στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ και στην οικογένειά του".





TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ