ΡΟΜΑ

Πρώτος στόχος ο Ντιν για Ρόμα, έπεται ο Μαζουακού

Πρώτος στόχος ο Ντιν για Ρόμα, έπεται ο Μαζουακού
INTIME SPORTS

Η Ρόμα κοιτάζει τις επιλογές της για την θέση του αριστερού μπακ, με τον Λούκας Ντιν της Παρί Σεν Ζερμέν να αποτελεί τον πρώτο στόχο και έπεται λόγω κόστους ο Αρτούρ Μαζουακού. Στο προσκήνιο και ο Μπενουά Τρεμουλινάς.

Η θέση του αριστερού μπακ είναι... ορφανή και η Ρόμα θέλει επειγόντως να την καλύψει, ίσως όχι μόνο με έναν ποδοσφαιριστή. Οι "τζαλορόσι" έχουν ως πρώτο και κύριο μέλημά τους το να κλείσουν αυτό το μέτωπο και κοιτάζουν όλες τις επιλογές τους.

Οι Ρωμαίοι έχουν αυτή την στιγμή τρεις επιλογές, με μια εξ αυτών να αφορά τον Αρτούρ Μαζουακού του Ολυμπιακού, αν και φαίνεται πως λόγω κόστους έχει πέσει στην δεύτερη θέση αυτή την στιγμή. Τίποτα πάντως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες.

Ο 22χρονος, Λούκας Ντιν, της Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε πρώτο πλάνο, με τη Ρόμα να έχει επαφές με την γαλλική ομάδα για δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι αν πείσει για την αξία του και την προσφορά του.

Από 'κει και πέρα, έπεται ο Μαζουακού και το πρόβλημα είναι τα χρήματα. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Ολυμπιακός αξιώνει 15 εκ. ευρώ και η Ρόμα δεν δίνει περισσότερα από 10 εκ. ευρώ, γι' αυτό και η περίπτωσή του έχει υποχωρήσει.

Αναφορικά με τον 30χρονο, Μπενουά Τρεμουλινάς, απασχολούσε και τον περασμένο Ιούνιο, δεν είχε γίνει κάτι με τον άσο της Σεβίλλης, αλλά επανήλθε εκ νέου η περίπτωσή του και σίγουρα κοστίζει λιγότερα από τον Μαζουακού.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ