ΡΟΜΑ

Πρώτο γκολ για Ιτούρμπε, γκολάρα Πιάνιτς

Πρώτο γκολ για Ιτούρμπε, γκολάρα Πιάνιτς

Ο Χουάν Ιτούρμπε άνοιξε λογαριασμό με τη Ρόμα καθώς σκόραρε με πέναλτι στο 4-1 των "τζαλορόσι" επί της αυστριακής Βάινερ. Σούπερ γκολ ο Πιάνιτς, βασικός ο Τοροσίδης.

Η Ρόμα έκλεισε με άνετη νίκη την παρουσία της επί αυστριακού εδάφους όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, καθώς επιβλήθηκε με 4-1 της Βάινερ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Αυστρίας.

Το σκορ για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία άνοιξε στο 31' ο Ζερβινιό ενώ Πιάνιτς που φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ρόμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 61' με εντυπωσιακό σουτ από τα 20 μέτρα.

Οι Αυστριακοί μείωσαν στο 66' με τον αρχηγό τους Γκούνες, για να έρθει το μεγάλο απόκτημα του καλοκαιριού Ιτούρμπε να κάνει το 3-1 από το σημείο του πέναλτι (83') και να κλείσει το σκορ ο Λιάιτς στο 87'.

Πρώτο γκολ για Ιτούρμπε, γκολάρα Πιάνιτς

Σημειώνεται πως ο Βασίλης Τοροσίδης βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα και αγωνίστηκε μάλιστα σε όλο το ματς.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γκαρσία: Ντε Σάνκτις (41' Σκορούπσκι), Τοροσίδης, Σόμα (87' Καπραντόσι), Αστόρι, Εμάνουελσον, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Ιτούρμπε, Ζερβίνιο (75' Παρέδες), Λιάιτς, Μποριέλο (75' Σανάμπρια)

Το εντυπωσιακό γκολ του Πιάνιτς:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ