ΡΟΜΑ

Πρώτο ραντεβού για το νέο συμβόλαιο του Μανωλά

ROME, ITALY - MARCH 01:  AS Roma player Konstantinos Manolas greets AS Roma President James Pallotta before an AS Roma training session on March 1, 2016 in Rome, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
ROME, ITALY - MARCH 01: AS Roma player Konstantinos Manolas greets AS Roma President James Pallotta before an AS Roma training session on March 1, 2016 in Rome, Italy. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images) AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Η Ρόμα θέλει να "δέσει" τον Κώστα Μανωλά στο "Olimpico" και για αυτό το λόγο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του ώστε να βάλει την υπογραφή σε νέο συμβόλαιο.

Ο Κώστας Μανωλάς θεωρείται από τους ανθρώπους της Ρόμα ως ο ποιοτικότερος παίκτης που έχουν στην αμυντική τους γραμμή και αυτός πάνω στον οποίο πρέπει να χτίσουν την ομάδα των επόμενων χρόνων και όλα δείχνουν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν ευχαριστημένο στην "αιώνια πόλη".

Όπως αποκαλύπτει η " Corriere dello Sport" στην διαδικτυακή της έκδοση, μετά από σχεδόν δύο χρόνια στην Τριγκόρια, ο εκπρόσωπος του Κώστα Μανωλά συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή των "τζαλορόσι" Βάλτερ Σαμπατίνι, με τις δύο πλευρές να συζητούν το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Έλληνα άσου.

Το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και βάσει αυτού ο Μανωλάς αμείβεται με 1.5000.000 ευρώ το χρόνο, με την πλευρά του παίκτη να επιθυμεί -προκειμένου να γίνει επέκταση της συμφωνίας μέχρι το 2020- να υπάρξει αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του (σε σύγκριση με άλλους βασικούς παίκτες είναι οικονομικά αδικημένος).

Πρώτο ραντεβού για το νέο συμβόλαιο του Μανωλά

Οι άνθρωποι της Ρόμα δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν τον Μανωλά όπως έγινε το 2013 με τον Μεχντί Μπενατιά (Μπάγερν), με τo εν λόγω ιταλικό μέσο να εκτιμάει πως πολλά θα εξαρτηθούν και από την θέση που θα πάρει η Ρόμα στο φινάλε της φετινής Serie A.

Αν για παράδειγμα βγει 2η και πάρει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League θα είναι πολύ πιο "άνετη" να απορρίψει προτάσεις που λογικά θα φτάσουν για τον Μανωλά το καλοκαίρι από ομάδες της Premier League, με τις Τσέλσι και Άρσεναλ να έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι μνηστήρες για τον Έλληνα στόπερ.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ