ΡΟΜΑ

Πρόλαβαν τα... μπουκέτα Μανωλά - Περότι οι συμπαίκτες τους

Romas Kostas Manolas, left, celebrates with teammate Alessandro Florenzi after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas, left, celebrates with teammate Alessandro Florenzi after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Μανωλάς και Περότι έφτασαν μια ανάσα από το... ξύλο, αφού πρόλαβαν να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους, με τον Σπαλέτι να τους στέλνει στα αποδυτήρια πριν τελειώσει η προπόνηση.

Η Ρόμα παίζει τη 2η θέση στο πρωτάθλημα κόντρα στην Τζένοα, καθώς με νίκη κλειδώνει την απευθείας πρόκριση της στους ομίλους του Champions League 2017-2018, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Φραντσέσκο Τότι.

Ωστόσο το κλίμα στο στρατόπεδο των "τζαλορόσι" μόνο ιδανικό δεν είναι αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, Μανωλάς και Περότι έφτασαν μια ανάσα από το ξύλο στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (24/5)!

Ανάμεσα στον Έλληνα στόπερ και τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό ξέσπασε καυγάς και λίγο πριν πάρουν τον λόγο οι μπουνιές, επενέβησαν οι συμπαίκτες τους και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο Σπαλέτι δεν επέτρεψε στους δύο παίκτες να συνεχίσουν το πρόγραμμα προπόνησης και τους έστειλε στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν. Ενδεχομένως η τιμωρία τους να ήταν πιο αυστηρή αν δεν ακολουθούσε το κρίσιμο ματς την Τζένοα.

Σημειώνεται πως αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έχουν δει το όνομά τους να εμπλέκεται σε πάρα πολλά μεταγραφικά σενάρια για αυτό το καλοκαίρι, με τον Μανωλά να αποτελεί μεγάλο στόχο της Ίντερ ακολουθώντας τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στο Μιλάνο και τον Περότι να παρακολουθείται στενά από την Τορίνο.

(AP Photo/Andrew Medichini)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ