ΡΟΜΑ

"Πόλεμος και ειρήνη" μεταξύ Ναϊνγκολάν και Μανωλά

"Πόλεμος και ειρήνη" μεταξύ Ναϊνγκολάν και Μανωλά

Κώστας Μανωλάς και Ρατζά Ναϊνγκολάν πρωταγωνίστησαν σε μίνι καυγά στο φινάλε του αγώνα με τη Φιορεντίνα όμως λίγο αργότερα οι δύο παίκτες "έδωσαν τα χέρια" όπως μαρτυράει η φωτογραφία που ανέβασε από τα αποδυτήρια ο Βέλγος.

Το βράδυ της Παρασκευής κύλησε ιδανικά για τους παίκτες και τους οπαδούς της Ρόμα χάρη στον θρίαμβο με 4-1 επί της Φιορεντίνα , σε ένα ματς που είχε το χαρακτήρα "τελικού" μεταξύ των δύο ομάδων στη μάχη για την κατάληψης της 3ης θέσης (οδηγεί στα προκριματικά του νέου Champions League), όμως στο φινάλε έλαβε χώρα ένα περιστατικό που πήγε να βάλει... φωτιά στους "τζαλορόσι".

Όλα ξεκίνησαν στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Ναϊνγκολάν να τιμωρείται με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή επειδή ενοχλούσε στο τείχος τον Γκονσάλο Ροντρίγκες πριν την εκτέλεση φάουλ του Τότι (κατέληξε στο δοκάρι), και τον Βέλγο να σπεύδει να διαμαρτυρηθεί στον άρχοντα του αγώνα για την απόφασή του.

"Πόλεμος και ειρήνη" μεταξύ Ναϊνγκολάν και Μανωλά

Η οργισμένη αντίδραση από πλευράς Ναϊνγκολάν δεν άρεσε όμως στον Μανωλά που προσπάθησε να τον εμποδίσει να φτάσει στον διαιτητή, φοβούμενος ότι θα αντίκρυζε δεύτερη κίτρινη κάρτα που θα έφερνε την αποβολή του.

Ακολούθησε έτσι ένας έντονος διάλογος αλλά το θέμα λύθηκε λίγο αργότερα, με τον Ναϊνγκολάν να ποστάρει φωτογραφία του στο Twitter μαζί με τον Μανωλά στα αποδυτήρια λέγοντας: "Μεγάλη νίκη. Όλα εντάξει με τον Μανωλά".

Ο ίδιος ο "Νίντζα" αποκάλυψε στα μικρόφωνα του "Premium Sport": "Δυστυχώς σε μία ομάδα συμβαίνουν αυτά τα μικροπράγματα. Πήρα μία ανόητη κίτρινη κάρτα αλλά δεν έκανα τίποτα και θεώρησα πως η απόφαση του διαιτητή ήταν πολύ αυστηρή.

Ο Μανωλάς μου είπε πως ήμουν ανόητος αλλά το ήξερα ήδη αυτό. Το ξεκαθαρίσαμε άμεσα, όλα είναι καλά, δεν υπάρχει τίποτα το σοβαρό για να συζητήσουμε.

Έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο και απόψε το βράδυ κάναμε μία μεγάλη εμφάνιση απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Θα πρέπει να επαναλάβουμε αυτή την εμφάνιση στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ