ΡΟΜΑ

Πιάνιτς, ο βασιλιάς των φάουλ

Πιάνιτς, ο βασιλιάς των φάουλ

Ο Αντρέα Πίρλο μετακόμισε στις ΗΠΑ και πλέον τη σκυτάλη όσον αφορά στα γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ έχει πάρει ο Μίραλεμ Πιάνιτς (videos).

Το ντέρμπι της Ρόμα και της Γιουβέντους είχε φτάσει στο 61ο λεπτό και το 0-0 παρέμενε όμως εκεί ανέλαβε δράση ο Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο 25χρονος Βόσνιος μέσος έστησε τη μπάλα ακριβώς έξω από τη μεγάλη περιοχή για να εκτελέσει φάουλ και το μετέτρεψε σε... πέναλτι, με τη μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα της εστίας του Μπουφόν που έμεινε στήλη άλατος να παρακολουθεί.

Αυτό μάλιστα ήταν το όγδοο γκολ του Πιάνιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε αγώνα πρωταθλήματος για λογαριασμό της Ρόμα ( που πήρε με 2-1 το ντέρμπι ), με τον ικανότατο άσο να βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση των σκόρερ με φάουλ την τελευταία πενταετία.

Πιάνιτς, ο βασιλιάς των φάουλ

Από τότε που πήρε μεταγραφή στους "τζαλορόσι" από τη Λιόν μόνο ο Αντρέα Πίρλο και ο Φραντσέσκο Λόντι έχουν πανηγυρίσει περισσότερα τέρματα στη Serie A με αυτό τον τρόπο: ο "Maestro" σταμάτησε στα 12 (αγωνίζεται πλέον στη New York City) και ο Λόντι (παίζει τώρα στην Κατάνια) έφτασε τα 9.

"Η απόσταση στο φάουλ ήταν η ιδανική για μένα, μερικές φορές η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα και άλλες όχι, εξαρτάται. Το χτύπημα ήταν τέλειο απέναντι σε έναν μεγάλο γκολκίπερ", δήλωσε για τη φάση του γκολ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των Ρωμαίων.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς αφήνει άγαλμα τον Μπουφόν:

Ο Πιάνιτς εκτελεί τη Νάπολι:

Ο Πιάνιτς σκοράρει κόντρα στη Λάτσιο:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ