ΡΟΜΑ

Πήρε Ζουάν Ζεζούς η Ρόμα

Πήρε Ζουάν Ζεζούς η Ρόμα
Ζουάν Ζεζούς

Η Ρόμα απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Ζουάν Ζεζούς από την Ίντερ. Στα 2 εκατ. ευρώ ο δανεισμός του από την Ίντερ, στα 8 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς του. Ο 41ος Βραζιλιάνος που θα παίξει στους "τζαλορόσι".

Η επόμενη προσθήκη της Ρόμα είναι ο Ζουάν Ζεζούς. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποκτήθηκε ως δανεικός από την Ίντερ, στην οποία οι "τζαλορόσι" έδωσαν 2 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που οι Ρωμαίοι θελήσουν το καλοκαίρι του 2017 να τον αγοράσουν, θα πρέπει να δαπανήσουν 8 εκατ. ευρώ.

Ο Ζεζούς είναι 25 ετών και στις πρώτες του δηλώσεις στο Rroma TV ανέφερε: " Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ήρθα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για τη Ρόμα". Πρόκειται για τον 41ο Βραζιλιάνο που θα φορέσει τη φανέλα των "τζαλορόσι", ενώ υπενθυμίζεται ότι εφέτος έχουν αποκτηθεί άλλοι δύο συμπατριώτες του, οι Ζέρσον και Άλισον.

Ντεμπούτο σε επαγγελματικό επίπεδο ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός έκανε τον Μάρτιο του 2010 με την Ιντερνασιονάλ, ενώ στην Ίντερ πήγε το 2012, κάνοντας ντεμπούτο τον Μάιο εκείνης της χρονιάς, κόντρα στη Λάτσιο. Το μοναδικό γκολ που έχει σημειώσει στην Ιταλία ήταν στην εντός έδρας ήττα (2-5) από την Ουντινέζε, στις 19 Μαΐου 2013.

Στα τέσσερα χρόνια που έπαιξε στους "νερατζούρι" κατέγραψε 110 συμμετοχές στη Serie A, 12 στο Coppa Italia και 20 στο Europa League.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ