ΡΟΜΑ

Περότι, το τελευταίο "κόλπο" της Ρόμα

Περότι, το τελευταίο "κόλπο" της Ρόμα

Ο Ντιέγκο Περότι έπαιξε κόντρα στη Φιορεντίνα το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Τζένοα καθώς αμέσως μετά μπήκε στο αεροπλάνο για Ρώμη για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρόμα.

Έτοιμη να ανακοινώνει μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο είναι η Ρόμα καθώς μετά τους Ζουκάνοβιτς και Ελ Σααραουί ( έκαναν μάλιστα ντεμπούτο το περασμένο Σάββατο απέναντι στη Φροζινόνε), σειρά παίρνει όπως όλα δείχνουν ο Ντιέγκο Περότι.

Ο 27χρονος Αργεντινός εξτρέμ αγωνίστηκε για 64 λεπτά με τη Τζένοα στο "Marassi" κόντρα στη Φιορεντίνα (0-0) και κατόπιν πέταξε για την ιταλική πρωτεύουσα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο με τους "τζαλορόσι".

Περότι, το τελευταίο "κόλπο" της Ρόμα

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ρόμα συμφώνησε σε όλα με τη Τζένοα για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι έναντι 2.000.000 ευρώ ενώ σε περίπτωση που θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή είνα υποχρεωμένη να καταβάλλει το ερχόμενο καλοκαίρι άλλα 8.000.000 ευρώ.

Περότι, το τελευταίο "κόλπο" της Ρόμα

"Λυπάμαι που αφήνω τη Γένοβα αλλά πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία. Οι οπαδοί της Τζένοα με υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή και έδωσα τα πάντα στο γήπεδο για αυτούς αλλά πηγαίνω σε μία μεγάλη ομάδα που παίζει στο Champions League", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός άσος με τις ιταλικές ρίζες.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ