ΡΟΜΑ

Παρουσίασε Παστόρε η Ρόμα

Παρουσίασε Παστόρε η Ρόμα
AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Ο Χαβιέρ Παστόρε θα αγωνιστεί ξανά στη Serie A, για λογαριασμό της Ρόμα αυτήν τη φορά, μετά από τη μεταγραφή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παίκτης της Ρόμα είναι και τυπικά ο Χαβιέρ Παστόρε από την Τρίτη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε υπογραφή στο τετραετές συμβόλαιό του με τους "τζιαλορόσι".

Ο 29χρονος διεθνής κόστισε 24.000.000 ευρώ στον ιταλικό σύλλογο και επιστρέφει στη Serie A (αγωνιζόταν στην Παλέρμο μεταξύ 2009 και 2011) μετά από την επταετία του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Ρόμα ήρθε σε επαφή αρκετούς μήνες πριν. Γνωρίζω πολύ καλά την πόλη και το πάθος των φιλάθλων. Αδημονώ να φορέσω τη φανέλα και να επιστρέψω στην Ιταλία", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του.

"Είναι μία στιγμή περηφάνιας για μένα να φέρνω τον Παστόρε στη Ρόμα. Ο Χαβιέρ μπορεί να προσφέρει πολλή ποιότητα και να ανεβάσει το επίπεδο όλης της ομάδας. Όταν αγοράζεις έναν παίκτη, πάντα γίνεται για να βελτιώσεις την ομάδα", πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μόντσι.

Photo credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ