ΡΟΜΑ

Πανό των οπαδών της Ρόμα για Ντε Ρόσι

Πανό των οπαδών της Ρόμα για Ντε Ρόσι

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόμα ύψωσαν πανό στήριξης προς το πρόσωπο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σαμπντόρια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Κάποια σενάρια που έχουν κυλοφορήσει το τελευταίο διάστημα στην Ιταλία θέλουν τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο MLS το ερχόμενο καλοκαίρι (έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευη πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στις ΗΠΑ) και οι φίλοι της Ρόμα θέλησαν να πάρουν θέση...

Έτσι κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας τους με τη Σαμπντόρια (ήττα με 2-0 που ήταν και η πρώτη εντός μέσα στη σεζόν μετά από 7 νίκες και 6 ισοπαλίες) οι οργανωμένοι τιφόζι των "λύκων" που βρίσκονται στην Curva Sud ύψωσαν πανό που έγραφε:

"Η αγάπη μας είναι πάνω από τη μοχθηρία... DDR (σ.σ. τα αρχικά του Ντανιέλε Ντε Ρόσι) είσαι αφεντικό της πόλης!", έλεγε το πανό, με τους τιφόζι να επιθυμούν να δείξουν πως είναι στο πλευρό του υπαρχηγού της Ρόμα, ο οποίος δέχεται σκληρή κριτική το τελευταίο διάστημα λόγω των όχι και τόσο ικανοποιητικών εμφανίσεών του.

Ρόμα - Σαμπντόρια 0-2

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ