ΡΟΜΑ

Πανικός για το φινάλε του Τότι και μια ιδιαίτερη φανέλα!

Πανικός για το φινάλε του Τότι και μια ιδιαίτερη φανέλα!

Ο Φραντσέσκο Τότι θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα της Ρόμα στον αγώνα με την Τζένοα, ο κόσμος της ομάδας τρελάθηκε στην τελευταία προπόνηση στην Τριγκόρια, ενώ ετοιμάστηκε και ειδική φανέλα για τον "Capitano" (VIDEOS).

Όλη του η ζωή ήταν η Ρόμα. Από το 1993 μέχρι και σήμερα υπηρέτησε τους "τζαλοροσι" και είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους αρχηγούς όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο. Ένας αληθινός Capitano, όπως είναι άλλωστε και το προσωνύμιο που τον συνοδεύει.

Ο Φραντσέσκο Τότι, στα 41 του χρόνια, δεν έχει αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα αν θα παίξει έναν χρόνο μπάλα ακόμη ή αν θα αποδεχτεί την πρόταση της Ρόμα για διοικητικό πόστο, αλλά απόψε (28/5) απέναντι στη Τζένοα στο "Ολίμπικο" θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα μπροστά στο κοινό της ομάδας. Αν μη τι άλλο, μια μοναδική στιγμή για τον ίδιο.

Στην τελευταία προπόνηση στην Τριγκόρια έγινε το "έλα να δεις", αφού πήγαν εκατοντάδες φίλοι της ομάδας για να τον δουν από κοντά και να απολαύσουν στιγμές μαγείας με τον σπουδαίο αυτό ποδοσφαιριστή, ο οποίος τίμησε όσο κανένας τη Ρόμα. Μάλιστα, έβγαλε και selfie... 360 μοιρών, δείχνοντας το τι επικρατούσε στο προπονητικό κέντρο στην Τριγκόρια.



ΕΙΔΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΙ

Τέλος, η Ρόμα έχει φτιάξει ειδική φανέλα για το τελευταίο ματς του Τότι. Δεν είναι ένα οποιοδήποτε παιχνίδι αυτό με τη Τζένοα, επομένως οι άνθρωποι των "τζαλορόσι" αποφάσισαν να φτιάξουν κάτι ιδιαίτερο για τον "Capitano", θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον τιμήσουν και να (απο)δείξουν ότι σέβονται τις αξίες!

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ