ΡΟΜΑ

Παλότα: "Αγαπώ τον Τότι, φανταστικός ο Σπαλέτι"

Παλότα: "Αγαπώ τον Τότι, φανταστικός ο Σπαλέτι"

Η Ρόμα προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω της την κόντρα Τότι-Σπαλέτι, με τον Τζέιμς Παλότα να δηλώνει δημόσια πως... λατρεύει τόσο τον προπονητή όσο και τον καπιτάνο.

Ο Τζέιμς Παλότα έφτασε νωρίς τη Δευτέρα στη Ρώμη (ταξίδεψε από τις ΗΠΑ) και κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "περικυκλώθηκε" από δημοσιογράφους, με τον πρόεδρο των "τζαλορόσι" να βρίσκει την ευκαιρία για να εκφράσει την απόλυτη στήριξή του προς τον Φραντσέσκο Τότι αλλά και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

"Θα μείνω εδώ για τουλάχιστον μία εβδομάδα και θα ακολουθήσω την αποστολή της ομάδας στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ. Κάθε φορά που έρχομαι, μιλάω με τον Φραντσέσκο, δεν μου φαίνεται αυτό τεράστιο ζήτημα.

Το μέλλον του; Θα μείνει για πολύ καιρό στη Ρόμα, τον αγαπώ", δήλωσε αρχικά ο Παλότα για να συμπληρώσει αμέσως: "Ο Σπαλέτι είναι φανταστικός, ήθελα από πριν να τον φέρω στη Ρόμα".

Παλότα: "Αγαπώ τον Τότι, φανταστικός ο Σπαλέτι"

Όσον αφορά στο αν υπάρχει εξέλιξη στις εργασίες για το νέο γήπεδο των Ρωμαίων, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της "αιώνιας πόλης" απάντησε:

"Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νέα. Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση από την πλευρά μας, υπάρχουν πολλά πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε".

Υπενθυμίζεται πως ο Παλότα αναμένεται να συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα με τον Τότι για να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 39χρονου άσου που λήγει το καλοκαίρι, σε ένα ραντεβού που θα γίνει λίγο καιρό μετά το δημόσιο ξέσπασμα του καπιτάνο για το μικρό χρόνο συμμετοχής του και τον αποκλεισμό του από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι από την αποστολή του αγώνα με την Παλέρμο.

Οι δηλώσεις του Παλότα για Τότι και Σπαλέτι:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ