ΡΟΜΑ

Παίρνει Καρνέζη η Ρόμα

Παίρνει Καρνέζη η Ρόμα

Ο Ορέστης Καρνέζης μετά από μία εξαιρετική χρονιά στην Ουντινέζε θεωρείται έτοιμος για το μεγάλο βήμα και πολύ κοντά σε μεταγραφή στην Ρόμα

Η Ρόμα ψάχνει τερματοφύλακα και το μεγάλο φαβορί να είναι τη νέα σεζόν το Νο1 στους "τζαλορόσι" είναι ο Ορέστης Καρνέζης!

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Ελλάδος έκανε εξαιρετική σεζόν στην Serie A με την Ουντινέζε και πλέον ήρθε η ώρα για την μεγάλη μεταγραφή.

Πέρσι, η αποκάλυψη της χρονιά ήταν ο 17άχρονος (τότε) πορτιέρε, Σιμόνε Σκουφέτ, όμως φέτος έμεινε στον πάγκο για χάρη του Καρνέζη.

"Ο Καρνέζης ήταν στην Μπενφίκα πέρσι, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να στηριχθεί την διεθνή του εμπειρία", εξηγεί σε ραδιοφωνική εκπομπή ο τεχνικός διευθυντής της Ουντινέζε, Αντρέα Καρνεβάλε.

"Τώρα μπορεί να πάει σε πιο σημαντικό σύλλογο. Το μέλλον της Ουντινέζε είναι ο Σιμόνε Σκουφέτ. Τον προετοιμάσαμε, δούλευε με τον Καρνέζη όλη την χρονιά και αυτό τον βοήθησε να ωριμάσει".

Μπορεί να μην μίλησε για Ρόμα ο Καρνεβάλε, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή είναι το φαβορί για την απόκτησή του, έτσι ώστε να πάρει την θέση του βασικού από τον 38άχρονο, Μόργκαν Ντε Σάνκτις.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ