ΡΟΜΑ

Παίκτης της Ρόμα ο Βερμάλεν

Παίκτης της Ρόμα ο Βερμάλεν

Νέα ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για την Ρόμα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Βερμάλεν από την Μπαρτσελόνα

Ο Τόμας Βερμάλεν είναι και επίσημα παίκτης της Ρόμα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και προοπτική αγοράς.

Οι "τζαλορόσι" θα δώσουν 2.000.000 ευρώ στους "μπλαουγκράνα" για τον δανεισμό του 30άχρονου διεθνή Βέλγου κεντρικού αμυντικού και το καλοκαίρι του 2017 θα δώσουν άλλα 10.000.000 ευρώ αν θελήσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Θυμίζουμε πως με τον ίδιο τρόπο η Ρόμα πριν λίγες μέρες είχε αποκτήσει δύο ακόμη στόπερ, τον Φεντερίκο Φάσιο από την Τότεναμ και τον Ζουάν Ζεζούς από την Ίντερ!

Ο Ζεζούς παίζει και αριστερό μπακ (θέση στην οποία αποκτήθηκε ο Μάριο Ρουί αλλά τραυματίστηκε), αλλά οι τρεις τους θα δώσουν "μάχη" για την θέση του βασικού δίπλα στον Κώστα Μανωλά.

Θυμίζουμε πως ο Αντόνιο Ρίντιγκερ θα ήταν σίγουρα βασικός, αλλά τραυματίστηκε στην προετοιμασία της εθνικής Γερμανίας για το Euro 2016. Ο τραυματισμός του ήταν ένας σοβαρός λόγος για να μην πουληθεί ο Μανωλάς, αν και με Φεντερίκο Φάσιο, Φεντερίκο Φάσιο και Ζουάν Ζεζούς (αλλά και Νόρμπερτ Γκιόμπερ) δεν θα πρέπει να αποκλείεται η πώληση του Έλληνα.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ