ΡΟΜΑ

Πάει για Ογιαρθάμπαλ η Ρόμα

Spain's Mikel Oyarzabal, right, and Italy's Davide Calabria vie for the ball during the Euro Under 21 semifinal soccer match between Italy and Spain, at the Krakow Stadium, Poland, Tuesday, June 27, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Spain's Mikel Oyarzabal, right, and Italy's Davide Calabria vie for the ball during the Euro Under 21 semifinal soccer match between Italy and Spain, at the Krakow Stadium, Poland, Tuesday, June 27, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Η Ρόμα κινείται για την απόκτηση του 21χρονου Βάσκου αριστερού εξτρέμ της Ρεάλ Σοθιεδάδ, Μίκελ Ογιαρθάμπαλ.

Στη γνώριμη για τον ίδιο αγορά της πατρίδας του κινείται ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, με σκοπό την ενίσχυση των "τζαλορόσι" στη θέση των εξτρέμ.

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας κινείται για την απόκτηση του 21χρονου Βάσκου εξτρέμ της Ρεάλ Σοθιεδάδ, Μίκελ Ογιαρθάμπαλ. Η ρήτρα αποδέσμευσής του από την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν ανέρχεται στα 50.000.000 ευρώ, ωστόσο εκτιμάται ότι μέσα από τις διαπραγματεύσεις οι απαιτήσεις της Σοθιεδάδ μπορούν να πέσουν.

Γεννήθηκε στο Έιμπαρ και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας της πόλης. Το 2011 εντάχθηκε στις αντίστοιχες της Σοθιεδάδ και το 2015 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές ομάδες της Ισπανίας, ακόμη και με την Ανδρών της "φούρια ρόχα".

Photo credits: AP Photo/Czarek Sokolowski

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ