ΡΟΜΑ

Πάει για Γιαρμόλενκο η Ρόμα

Ukraine's Andriy Yarmolenko, left, is challenged by Croatia's Josip Pivaric during the World Cup Group I qualifying soccer match between Croatia and Ukraine, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Friday, March 24, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Ukraine's Andriy Yarmolenko, left, is challenged by Croatia's Josip Pivaric during the World Cup Group I qualifying soccer match between Croatia and Ukraine, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Friday, March 24, 2017. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Η Ρόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ντινάμο Κιέβου για την απόκτηση του 27χρονου Ουκρανού διεθνή εξτρέμ, Αντρέι Γιαρμόλενκο.

Στην Ουκρανία έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του για τη μεταγραφική ενίσχυση της Ρόμα, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των "τζαλορόσι", Μόντσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SportItalia", η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ντινάμο Κιέβου για την απόκτηση του 27χρονου Ουκρανού διεθνή εξτρέμ, Αντρέι Γιαρμόλενκο.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Κιέβου μέχρι το 2020 και το κόστος μετακίνησής του στη Ρόμα, εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ποσό των 17.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, το εμπόδιο για την ολοκλήρωση του deal εντοπίζεται στις ετήσιες απολαβές του Γιαρμόλενκο. Ο Ουκρανός εξτρέμ λαμβάνει 2.500.000 ευρώ ετησίως και ζητά από την ομάδα της γειτονικής χώρας 3.000.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους), ποσό το οποίο ξεπερνά το "ταβάνι" που έχουν θέσει στη Ρώμη.

Photo credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ