ΡΟΜΑ

Ονειρεύεται Φαν Πέρσι η Ρόμα!

Ονειρεύεται Φαν Πέρσι η Ρόμα!

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι αμφίβολο αν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα φαίνεται πως τον έχει βάλει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα. Διαβάστε αναλυτικά.

Απομένουν δύο ακόμα αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και η Ρόμα διεκδικεί μαζί με Λάτσιο και Νάπολι την απευθείας έξοδο στο Champions League, παρόλα αυτά οι άνθρωποί της σκέφτονται ήδη την ερχόμενη σεζόν.

Για την ακρίβεια αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να προχωρήσουν σε μία ποιοτική ενίσχυση στη γραμμή κρούσης φέρνοντας έναν επιθετικό κλάσης, με τα σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου να υποστηρίζουν πως το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τέσσερις παίκτες.

Πρόκειται για τον Κριστιάν Μπεντέκ (Άστον Βίλα), τον Λουίζ Αντριάνο (Σαχτάρ Ντόνετσκ) και τον Τζάκσον Μαρτίνεζ (Πόρτο), με τον... τέταρτο της παρέας να συνιστά ωστόσο την πιο ιντριγκαδόρικη περίπτωση μιας που το όνομά του προέκυψε εσχάτως στη λίστα των "τζαλορόσι".

Ο λόγος για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι που δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα μείνει και του χρόνου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αν και έχει συμβόλαιο ως το 2016), με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο "ιπτάμενος Ολλανδός" όχι μόνο αρέσει στη Ρόμα αλλά έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές.

Μάλιστα, στην προσπάθειά της να προσεγγίσει τον 31χρονο φορ η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας φέρεται να χρησιμοποιεί ως σύμμαχο και τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στους "οράνιε", Κέβιν Στρόουτμαν.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ