ΡΟΜΑ

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μανωλά στη Ρόμα

Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Με τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση από τη Ρόμα, η ιταλική ομάδα φέρεται να έχει εντοπίσει ήδη τους επικρατέστερους διαδόχους του Έλληνα αμυντικού, έχοντας και τη συγκατάθεση του επερχόμενου αθλητικού διευθυντή της, Μόντσι.

Ο Κώστας Μανώλας -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αποχωρήσει από τη Ρόμα το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιος θα είναι ο προορισμός του. Το πλέον επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για την Ίντερ, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Τα χρήματα που θα αποκομίσουν οι "τζιαλορόσι" από την πώλησή του αναμένεται να ξεπεράσουν τα 40.000.000 ευρώ και λαμβάνοντας υπόψη αυτό, οι άνθρωποι της Ρόμα και δη ο επερχόμενος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μόντσι, φέρονται να έχουν εντοπίσει ήδη ορισμένους πιθανούς αντικαταστάτες του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Πιο συγκεκριμένα, η " Corriere dello Sport" παρουσιάζει ως πρώτη επιλογή τον 21χρονο Γάλλο Κλεμέντ Λενγκλέ, ο οποίος ανήκει στη Σεβίλλη, ενώ έπονται ο 19χρονος Σενεγαλέζος Ισά Ντιόπ της Τουλούζ και ο 20χρονος Γερμανός Τίμο Μπάουμγκαρτλ της Στουτγκάρδης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Ρωμαίοι δεν προτίθεται να ξοδέψουν κάποιο μεγάλο ποσό για να αναπληρώσουν το κενό που θα αφήσει ο 25χρονος Έλληνας, ωστόσο αναζητούν έναν ταλαντούχο νεαρό, με την ελπίδα αυτός να αποτελέσει τον "νέο Μανωλά" και να αποκτήσει εξίσου μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Σαφώς και ποντάρουν σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητα και την εμπειρία του Μόντσι, προκειμένου η εν λόγω μεταγραφική επιλογή να είναι όσο το δυνατόν πιο εύστοχη.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ