ΡΟΜΑ

Ο Τζέκο και οι χειρότερες εκτελέσεις πέναλτι

epa04893273 AS Roma's Edin Dzeko reacts during the Italian Serie A soccer match between Hellas Verona FC and AS Roma at Bentegodi stadium in Verona, Italy, 22 August 2015.  EPA/FILIPPO VENEZIA
epa04893273 AS Roma's Edin Dzeko reacts during the Italian Serie A soccer match between Hellas Verona FC and AS Roma at Bentegodi stadium in Verona, Italy, 22 August 2015. EPA/FILIPPO VENEZIA EPA

Με αφορμή την κάκιστη εκτέλεση πέναλτι του Έντιν Τζέκο, το Sport24.gr θυμίζει μερικές απ' τις χειρότερες εκτελέσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Ο Έντιν Τζέκο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουντινέζε και Ρόμα (15/1), καθώς είχε την ευκαιρία να δώσει "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του, αλλά η εκτέλεσή του στο πέναλτι του 18ου λεπτού ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική.

Για την ακρίβεια, ο Βόσνιος επιθετικός έστειλε την μπάλα πολύ πιο ψηλά απ' την εστία, με αποτέλεσμα η κακή του προσπάθεια να γίνει viral στα social media. Πάντως, η εν λόγω εκτέλεση δεν είναι η μοναδική που έχει προκαλέσει το αρνητικό ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.

Με αφορμή το άστοχο σουτ του 30χρονου επιθετικού, το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις χειρότερες εκτελέσεις πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Στο παρακάτω βίντεο πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Νεϊμάρ, Τζον Τέρι και Ρομπέρτο Μπάτζιο.

Επιπλέον, η εκτέλεση του Σιμόνε Ζάζα έχει σίγουρα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Θυμηθείτε το κατόρθωμα του Ιταλού επιθετικού, στην αναμέτρηση με τη Γερμανία για τα προημιτελικά του Euro 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήττα η Γιουβέντους, στο -1 Ρόμα
Μπαλντισόνι: "Δεν έχουμε πρόταση για τον Μανωλά, συζητούμε για ανανέωση συμβολαίου"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ