ΡΟΜΑ

Ο Τζέκο είπε "ναι" στη Ρόμα

Ο Τζέκο είπε "ναι" στη Ρόμα

Η Ρόμα συμφώνησε σε όλα με τον Έντιν Τζέκο για να συνεχίσει την καριέρα του στους "τζαλορόσι" και πλέον καλείται να δώσει τα χέρια με τη Μάντσεστερ Σίτι για να τον αποκτήσει.

Ο Έντιν Τζέκο αποτελεί το τελευταίο διάστημα τον μεγάλο στόχο της Ρόμα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της και από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον 29χρονο Βόσνιο φορ.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση των Ρωμαίων ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη προσφέροντάς του ένα πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 4.500.000 ευρώ + μπόνους και πλέον απομένει η συγκατάθεση της Μάντσεστερ Σίτι για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Τζέκο είπε "ναι" στη Ρόμα

Οι "πολίτες" αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 24.000.000 ευρώ για να αποχωριστούν έναν παίκτη που φοράει τη γαλάζια φανέλα από το 2011 και μετά, με την ομάδα της "αιώνιας πόλης" να επιθυμεί από την πλευρά της να βάλει μέσα στα ανταλλάγματα και τον Άντεμ Λιάιτς για να δώσει λιγότερα χρήματα σε μετρητά.

Εν τω μεταξύ, εξακολουθούν να παραμένουν στη Ρόμα τόσο ο Ματία Ντέστρο όσο και ο Ζερβινιό. Για τον μεν πρώτο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τη Μονακό (η Ρόμα ζητάει 14 εκ.ευρώ για να γίνει η μεταγραφή του ως ελεύθερος ή 4 εκ.ευρώ για το δανεισμό του) ενώ για τον δεύτερο η Αλ Τζαζίρα έκρινε παράλογες τις οικονομικές απαιτήσεις του (πάνω από 4,5 εκ.ευρώ το χρόνο) σε συνδυασμό με τα 13 εκ.ευρώ που ζητάει ο ιταλικός σύλλογος.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ