ΡΟΜΑ

Ο Τζέκο απέρριψε την Τσέλσι, συμφωνία για Έμερσον

Ο Τζέκο απέρριψε την Τσέλσι, συμφωνία για Έμερσον
TIM GOODE/PA VIA AP

Ο Έντιν Τζέκο δεν ικανοποιήθηκε από την προσφορά της Τσέλσι και διέκοψε τις διαπραγματεύσεις, παραμένοντας στη Ρόμα. Κανονικά η μεταγραφή του Έμερσον.

Ο Έντιν Τζέκο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα, εκτός εάν η Τσέλσι επανέλθει με πολύ καλύτερη πρόταση. Ο Βόσνιος επιθετικός διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους των "μπλε", αφού δεν τα βρήκαν για το συμβόλαιό του.

Ο Αντόνιο Κόντε αναζητά επιθετικό πρώτης γραμμής, αφού στην ομάδα υπάρχει μόνο ο Άλβαρο Μοράτα, με αναπληρωματικό τον "φευγάτο" Μιτσί Μπατσουαγί. Ο Ντιέγκο Κόστα αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την 1η Ιανουαρίου, ενώ οι Ντόμινικ Σολάνκε, Μπερτράν Τραορέ και Λοΐκ Ρεμί αποχώρησαν το καλοκαίρι χωρίς να αντικατασταθούν.

Μετά από τις φήμες που ήθελαν τους απεγνωσμένους πρωταθλητές Αγγλίας να απευθύνονται ακόμα και στους Άντι Κάρολ και Πίτερ Κράουτς για να καλύψουν το κενό στην επίθεση, οι διαπραγματεύσεις που έφτασαν πιο μακριά ήταν αυτές για τον επιθετικό της Ρόμα.

Μετά από αρκετές συζητήσεις, οι δύο σύλλογοι φέρονται να τα βρήκαν σε ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ για τον 31χρονο διεθνή, που την περσινή σεζόν σημείωσε 29 γκολ με τους "τζιαλορόσι" και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Serie A, ενώ φέτος έχει ήδη 10 τέρματα.

Παρ' όλα αυτά, ο Τζέκο, ο οποίος θα εισπράττει 4.500.000 ευρώ κάθε χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2020 στο "Ολίμπικο", δεν καλύφθηκε από το συμβόλαιο που του προσέφερε η Τσέλσι, ούτε όσον αφορά τις απολαβές ούτε όσον αφορά τη συνολική διάρκεια, με συνέπεια να χαλάσει η μεταγραφή.

"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" ΤΟΥ ΕΜΕΡΣΟΝ

Οι δύο ομάδες, πάντως, θα κάνουν μία μεταγραφή κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αφού ο Έμερσον Παλμιέρι αναμένεται να κάνει πολύ σύντομα το ταξίδι στη Λονδίνο.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ αναμένεται στην Αγγλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, μετά από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και τον έθεσε νοκ άουτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017.

Οι "μπλε" είχαν δείξει εμπιστοσύνη στην αξία του διεθνή με την κ-17 της Βραζιλίας και τον ήθελαν μαζί με το deal του Τζέκο. Μπορεί το τελευταίο να μην προχώρησε, ωστόσο προχωρούν εκείνο του Έμερσον, ο οποίος θα κοστίσει 20.000.000 ευρώ και ακόμα 8.000.000 με τη μορφή μπόνους.

Photo credits: Tim Goode/PA via AP

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ