ΡΟΜΑ

Ο Τότι χτύπησε αντίπαλο με μπάλα και ο Άντερσον τον έβρισε

Roma's Francesco Totti, left, and Lazio's Lucas Biglia vie for the ball during an Italian Cup, first-leg, semifinal soccer match at the Rome Olympic stadium, Wednesday, March 1, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Francesco Totti, left, and Lazio's Lucas Biglia vie for the ball during an Italian Cup, first-leg, semifinal soccer match at the Rome Olympic stadium, Wednesday, March 1, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Φραντσέσκο Τότι χτύπησε τον Γουάλας με την μπάλα στο ντέρμπι της Ρόμα με τη Λάτσιο και ο Φελίπε Άντερσον σχολίασε την πράξη του 40χρονου επιθετικού με μία χυδαία προσβολή στα social media.

Η Ρόμα νίκησε με 3-2, ωστόσο η Λάτσιο προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia μετά από το Derby della Capitale, από το οποίο δεν έλειψαν τα παρατράγουδα με πρωταγωνιστές τους δύο ηγέτες των ομάδων, Φραντσέσκο Τότι και Φελίπε Άντερσον.

Ο capitano των "τζιαλορόσι" βρισκόταν έξω από τον αγωνιστικό χώρο και έκανε προθέρμανση, όταν αποφάσισε να... εκνευρίσει τον Γουάλας, αρχικά προσποιούμενος ότι θα τον χτυπήσει με την μπάλα από κοντινή απόσταση και στη συνέχεια πετώντας την προς το κεφάλι του.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ των "λατσιάλι" κοντοστάθηκε φανερά απορημένος από τη στάση του 40χρονου επιθετικού και από την απάθεια του διαιτητή, παρότι ο βοηθός είδε πολύ καλά τη φάση.

Το βίντεο με το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από πολύ κόσμο στη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα social media.

Όταν, μάλιστα, το ανέβασε ο λογαριασμός instagram ιστοσελίδας αφιερωμένης στη Λάτσιο, ο εκ των MVP της φετινής καταπληκτικής πορείας του συλλόγου, ο Φελίπε Άντερσον, σχολίασε με μία λέξη: "Coglione". Η συγκεκριμένη λέξη στην ελληνική καθαρεύουσα σημαίνει.... "όρχις" και ο υπαινιγμός είναι σαφέστατος...

Ο Τότι χτύπησε αντίπαλο με μπάλα και ο Άντερσον τον έβρισε

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ