ΡΟΜΑ

Ο Μανωλάς "χάλασε" το γάμο Ρόμα-Γουίλσιρ

Ο Μανωλάς "χάλασε" το γάμο Ρόμα-Γουίλσιρ

Η Ρόμα προσπάθησε να αποκτήσει τον Τζακ Γουίλσιρ αλλά οι χείριστες σχέσεις των "τζαλορόσι" με την Άρσεναλ εξαιτίας της απόρριψης της πρότασης των "gunners" για τον Κώστα Μανωλά χάλασαν το deal.

Ο Τζακ Γουίλσιρ έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπόρνμουθ στην φιλική ήττα από τη Μίλαν, αλλά κατέληξε στην αγγλική ομάδα στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου μετά από "μάχη" με τη Ρόμα.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι "τζαλορόσι" δεν πέτυχαν το δανεισμό 24χρονου Άγγλου μέσου από την Άρσεναλ εξαιτίας των χείριστων διαπραγματευτικών σχέσεων που διατηρούν με την ομάδα του Λονδίνου.

Η "πηγή του κακού" έχει να κάνει με τον Κώστα Μανωλά. Όχι ότι φταίει σε κάτι ο 25χρονος διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός. Ωστόσο, η Άρσεναλ πιστώνει στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας τραγικούς διαπραγματευτικούς χειρισμούς στην απόρριψη που συνάντησε η πρόταση της για την απόκτηση του Μανωλά.

Από τότε, οι σχέσεις της αγγλικής και της ιταλικής ομάδας διέπονται από χαμηλές θερμοκρασίες και η Άρσεναλ δεν συζήτησε - σύμφωνα πάντα με τον ιταλικό Τύπο - το ενδιαφέρον των "τζαλορόσι" για τον Γουίλσιρ.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ