ΡΟΜΑ

Ο Μανωλάς περιγράφει εκστασιασμένος το Ρόμα - Λάτσιο

Roma¢s Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Μανωλάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κώστας Μανωλάς και Ρατζά Ναϊνγκολάν σε ρόλο speakers! Δείτε τον διεθνή στόπερ των "τζαλορόσι" να περιγράφει σε έκσταση το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στη Λάτσιο, στο πλευρό του Βέλγου χαφ. (VIDEO)

Τρομερή κίνηση από τη Ρόμα και εκπληκτικό το αποτέλεσμα. Οι "τζαλορόσι" είχαν την ιδέα να βάλουν τον Κώστα Μανωλά και τον Ρατζά Ναϊνγκολάν σε ρόλο εκφωνητών. Κάθισαν μπροστά σε δύο μικρόφωνα και περιέγραψαν το ντέρμπι με τη Λάτσιο, που έγινε στις 18 Νοεμβρίου.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Ναϊνγκολάν με φοβερό σουτ είχε κάνει το 2-0, ενώ ο Μανωλάς με πέναλτι στο οποίο είχε υποπέσει έβαλε ξανά τους Λατσιάλι στο ματς, αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους και η Ρόμα κατέκτησε τη νίκη.

Στο εξαιρετικό video της Ρόμα, λοιπόν, θα δείτε τον Μανωλά να περιγράφει σε έκσταση τα γκολ της ομάδας του, την ίδια ώρα που ο Ναϊνγκολάν άρχισε στο πείραγμα τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, την ώρα που έγινε το πέναλτι.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ναϊνγκολάν: Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να παίζεις με τα πόδια, όχι με τα χέρια.

Μανωλάς: Ήταν πονηρή μπαλιά...

Ναϊνγκολάν: Έλα τώρα, θα μπορούσες να γυρίσεις τη μπάλα με το στήθος στον τερματοφύλακα. Άσε που μετά έλεγες ότι δεν έκανες πέναλτι... Ευχαριστούμε Μανωλά που τους ξανάβαλες στο ματς...

Μανωλάς: Είναι αλήθεια.

Νωρίτερα ο Μανωλάς λέει στον Ναϊνγκολάν ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα σε προσπάθεια έξω από την περιοχή.

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο, στο οποίο ο Μανωλάς υποστηρίζει στο... κλείσιμό του πως θα του πήγαινε να γίνει sportcaster:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ