ΡΟΜΑ

Ο Μανωλάς αρνήθηκε την πολύ χαμηλή πρόταση της Ρόμα

Ο Μανωλάς αρνήθηκε την πολύ χαμηλή πρόταση της Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς απέρριψε την πρόταση που είχε τα χέρια του από τη Ρόμα, αφού την έκρινε χαμηλή σε σχέση με όσα εισπράττουν οι συμπαίκτες του.

Η Ρόμα είχε καταθέσει στο τραπέζι πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου στον Κώστα Μανωλά, ωστόσο ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, εκ των ηγετών και της φετινής ομάδας, την απέρριψε, αποζητώντας κάτι καλύτερο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αμείβεται μέχρι στιγμής με 1.800.000 ευρώ ετησίως και είναι ο δωδέκατος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής των "τζιαλορόσι" σε σύνολο 25 παικτών. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που εισπράττουν περισσότερα είναι και ο παρτενέρ του στην άμυνα Ζουάν Ζεζούς (2.200.000) και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Χουάν Ιτούρμπε (2.300.000).

Η προσφορά της Ρόμα στον 25χρονο ποδοσφαιριστή ανέρχεται σε 2.500.000 ευρώ, ποσό που κρίθηκε μικρό από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Οι συζητήσεις, όμως, δεν έχουν διακοπεί και βρίσκονται σε καλό κλίμα, με συνέπεια η πλευρά Μανωλά να περιμένει νέα πρόταση από τους "τζιαλορόσι".

Το καλοκαίρι η Ρόμα απέρριψε πρόταση 40.000.000 ευρώ, όπως αποκαλύπτει το calciomercato.it από την Άρσεναλ, καθώς τα μισά από αυτά τα χρήματα θα κατέληγαν στον Ολυμπιακό λόγω ρήτρας στο συμβόλαιο πώλησης του παίκτη από την ελληνική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο ένα δισ. οι μισθοί της Serie A, πόσα παίρνουν οι Έλληνες
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ