ΡΟΜΑ

Ο απόλυτος σεβασμός από Τότι και Σπαλέτι σε Ρανιέρι!

Ο απόλυτος σεβασμός από Τότι και Σπαλέτι σε Ρανιέρι!

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν σταματάει να συγχαίρει τον Κλάουντιο Ρανιέρι για το θαύμα της Λέστερ, με τους Φραντσέσκο Τότι και Λουτσιάνο Σπαλέτι να βγάζουν το καπέλο στον πρώην προπονητή της Ρόμα.

Ο θρίαμβος της Λέστερ στην Premier League και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Κλάουντιο Ρανιέρι και όπως είναι λογικό το κύμα επιβράβευσης προς τον Ρωμαίο τεχνικό διαρκώς μεγαλώνει.

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας ο Ρανιέρι δέχτηκε συγχαρητήρια από τον τεχνικό της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος μάλιστα είχε δει το 2009 τον Ρανιέρι να τον διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία των "τζαλορόσι".

Ο απόλυτος σεβασμός από Τότι και Σπαλέτι σε Ρανιέρι!

"Συγχαρητήρια Κλάουντιο! Δεν θυμάμαι άλλο επίτευγμα όπως το δικό σου. Είσαι ο καλύτερος", ήταν το μήνυμα του Σπαλέτι προς τον συμπατριώτη του μέσω του επίσημου λογαριασμού της Ρόμα στο Twitter, με τον Ρανιέρι να δέχεται τα συγχαρητήρια και του Φραντσέσκο Τότι!

"Συγχαρητήρια μίστερ, ήσουν πραγματικά σπουδαίος. Αξίζεις αυτή την ικανοποίηση", έγραψε χαρακτηριστικά ο καπιτάνο για τον Ρανιέρι στην προσωπική του ιστοσελίδα, με την διοίκηση της Ρόμα από την πλευρά της να ανεβάζει κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της που περιλαμβάνει αποθεωτικά μηνύματα οπαδών για τον Ρανιέρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την Ρόμα, με τον "Tinkerman" να βρίσκεται μάλιστα στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας τη διετία 2009-2011 και να φτάνει πολύ κοντά στην κατάκτηση του σκουντέτο με τους "λύκους" στην πρώτη του σεζόν στο "Olimpico".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ