ΡΟΜΑ

Ντε Ρόσι: "Είδωλό μου ο Τζέραρντ"

ROME, ITALY - AUGUST 21:  Daniele De Rossi of AS Roma greets the fans during an AS Roma team presentation at Olimpico Stadium on August 21, 2013 in Rome, Italy.  (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
ROME, ITALY - AUGUST 21: Daniele De Rossi of AS Roma greets the fans during an AS Roma team presentation at Olimpico Stadium on August 21, 2013 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποκάλυψε τον θαυμασμό του για τον Στίβεν Τζέραρντ και ταυτόχρονα την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του με ανάλογο τρόπο όπως και ο αρχηγός της Λίβερπουλ.

"Υπήρχαν στιγμές στη ζωή μου που σκέφτηκα την αλλαγή. Υπήρχαν στιγμές που σκεφτόμουν το μεγάλο άλμα όμως παρέμεινα στη Ρόμα.

Γενικα είμαι ένα άτομο που του αρέσει να ταξιδεύει οπότε θα μου άρεσε η εμπειρία του εξωτερικού και ήμουν κοντά μερικές στιγμές της καριέρας μου", τόνισε ο "capitano prossimo" της Ρόμα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου "Dove ti porta il calcio" ("Που σε μεταφέρει το ποδόσφαιρο") του Μάσιμο Μαριανέλα, και πρόσθεσε:

"Επέλεξα τη Ρόμα, ήταν μία επαγγελματική επιλογή και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ως νεαρός παίκτης, ο Τζέραρντ ήταν ένα σημείο αναφοράς για μένα, ένα είδωλο για αυτά που έκανε εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά πάνω από όλα για την εικόνα του έξω από αυτό.

Θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου με την ίδια αξιοπρέπεια όπως ο Τζέραρντ. Θέλω να φύγω από τη Ρόμα όταν θα είμαι ακόμα δυνατός και σε καλή φυσική κατάσταση.

Ντε Ρόσι: "Είδωλό μου ο Τζέραρντ"

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι κόντρα στον Στίβεν Τζέραρντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ιταλία-Αγγλία στη φάση ομίλων του Μουντιάλ 2014

Η Ρόμα ήταν και εξακολουθεί να είναι η μεγάλη μου αγάπη. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2017. Θα πάθετε έκπληξη με το πόσο γρήγορα περνούν δύο χρόνια, όμως πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τότε.

Όταν συνειδητοποιήσω πως δεν είμαι το ίδιο αποτελεσματικός θα σταματήσω να παίζω και πιστεύω ότι, όπως και ο Τζέραρντ, θα δεχτώ τιμές από τους οπαδούς" .

Ο Ντε Ρόσι αναφέρεται στον Στίβεν Τζέραρντ:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ