ΡΟΜΑ

Ναϊνγκολάν σε οπαδό της Γιουβέντους: "Τρία γκολ θα σας βάλει ο Ρονάλντο"

Roma's Radja Nainggolan celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Radja Nainggolan celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

O μέσος της Ρόμα, Ρατζά Ναϊνγκολάν ερωτήθηκε από φίλο της Γιουβέντους αν οι "μπιανκονέρι" μπορούν να πανηγυρίσουν το τρεμπλ, προσφέροντας μία αποστομωτική απάντηση! (VIDEO)

Η αντιπάθεια του Ράτζα Ναϊνγκολάν για τη Γιουβέντους είναι γνωστή. Ο Βέλγος μέσος είχε ξεσπάσει τον περασμένο Φεβρουάριο κατά των "μπιανκονέρι", κατηγορώντας τους για διαιτητική εύνοια!

Αυτή τη φορά, ήρθε η σειρά ενός οπαδού της "Γηραιάς Κυρίας" να δεχθεί τα πυρά του 29χρονου χαφ κατά τη διάρκεια live συζήτησης στο Instagram. Ο φίλος της "Γιούβε" ρώτησε τον Ναϊνγκολάν αν η ομάδα του μπορεί να κάνει το τρεμπλ, με τον Βέλγο να απαντά σε επιθετικό ύφος: "Τρία θα είναι τα γκολ που θα σας βάλει ο Ρονάλντο"!

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ