ΡΟΜΑ

Ναϊνγκολάν: "Ο πατέρας μου με ψάχνει τώρα που είμαι διάσημος"

ROME, ITALY - AUGUST 30:  Radja Nainggolan of AS Roma celebrates after scoring the opening goal during the Serie A match between AS Roma and ACF Fiorentina at Stadio Olimpico on August 30, 2014 in Rome, Italy.  (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
ROME, ITALY - AUGUST 30: Radja Nainggolan of AS Roma celebrates after scoring the opening goal during the Serie A match between AS Roma and ACF Fiorentina at Stadio Olimpico on August 30, 2014 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν άνοιξε την καρδιά του σε συνέντευξή του στη βελγική τηλεόραση, μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη θυσία της μητέρας του και το κεφάλαιο του πατέρα του που έχει κλείσει οριστικά για αυτόν.

Βλέποντας διάσημους ποδοσφαιριστές να διαπρέπουν πάνω στο χορτάρι, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως η ζωή τους ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα για να φτάσουν ως εδώ όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του άσου της Ρόμα και της εθνικής ομάδας του Βελγίου, Ρατζά Ναϊνγκολάν, ο οποίος σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του "Karakters" αφηγήθηκε την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τους γονείς του...

"Είμαι υπερήφανος για ό,τι έχω πετύχει στη ζωή μου επειδή τα έκανα όλα μόνος μου, όμως η μητέρα μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Εκείνη δεν ήταν στο σπίτι, δούλευε για να μας συντηρεί και να ξεπληρώνει τα χρέη που μας είχε αφήσει ο πατέρας μας, εγώ ήμουν απασχολημένος με το ποδόσφαιρο που ήταν η σωτηρία μου.

Ναϊνγκολάν: "Ο πατέρας μου με ψάχνει τώρα που είμαι διάσημος"

Μου λείπει κάθε ημέρα η μητέρα μου. Με δυσαρεστεί που δεν μπορεί να δει τι έγινα και τι πέτυχα. Πέθανε από καρκίνο, πάλεψε έξι ή επτά μήνες, είναι σαν να βρίσκεται πάντα μαζί μου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 27χρονος μέσος, ο οποίος τρέφει εκ διαμέτρου διαφορετικά συναισθήματα για τον πατέρα του.

"Είναι ένα κλειστό κεφάλαιο για μένα. Εάν δεν είχα γίνει ποδοσφαιριστής δεν θα με είχε προσκαλέσει ποτέ σπίτι του, όταν τον συνάντησα ήταν σαν ξένος για μένα.

Από αυτόν έχω να θυμάμαι μόνο αρνητικά πράγματα, όπως οι τσακωμοί στο σπίτι, και τώρα με ψάχνει επειδή είμαι διάσημος. Εγώ όμως είμαι ένας απλός άνθρωπος που είχε ανάγκη από έναν πατέρα..."

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ