ΡΟΜΑ

Ναϊνγκολάν: "Μισώ τη Γιουβέντους γιατί κερδίζει με πέναλτι"

Ναϊνγκολάν: "Μισώ τη Γιουβέντους γιατί κερδίζει με πέναλτι"

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν ξέσπασε σε συζήτηση με τους φίλους της Ρόμα, κατηγορώντας τη Γιουβέντους για διαιτητική βοήθεια και τονίζοντας ότι οι "τζιαλορόσι" θα νικήσουν δύο φορές τη Λάτσιο στο κύπελλο.

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν προέβη σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της Γιουβέντους, με συνομιλία που άνοιξε με φιλάθλους της Ρόμα, αποχωρώντας από την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Τριγκόρια.

"Απέρριψα σημαντικές προτάσεις, θα μπορούσα να φύγω, δεν με ενδιέφεραν οι προσβολές. Πάντοτε ήμουν εναντίον της Γιουβέντους. Μισώ τη Γιούβε, πάντα. Στην Κάλιαρι, θα έδινα και τα αρ#@$%α μου για να νικήσω τη Γιούβε. Στο 'Γιουβέντους Στέιντιουμ' πάντοτε ερχόμασταν ισοπαλία με την Κάλιαρι", είπε αρχικά ο Βέλγος μέσος των "τζιαλορόσι", σε μία συνομιλία που κατέγραψε κάμερα και δημοσιεύτηκε στην "Corriere dello Sport".

"Κατέκτησαν το πρωτάθλημα εις βάρος μας όταν ήμασταν (σ.σ. προσωρινά στα εντός έδρας παιχνίδια) στην Τεργέστη. Τους μισώ επειδή πάντοτε κερδίζουν με ένα πέναλτι ή ένα φάουλ. Πάντα έχουν βοήθεια από τους διαιτητές. Ήρθα στη Ρόμα για να κερδίσω κάτι κόντρα στη Γιουβέντους. Εάν δεν κατακτήσουμε το σκουντέτο, θα κατακτήσουμε το κύπελλο, σας το λέω. Κόντρα στη Λάτσιο στα ημιτελικά θα κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, πιστέψτε με".

Όταν ένας φίλος της Ρόμα τον ρώτησε για το εάν θα γίνει σαν τον Φραντσέσκο Τότι, μένοντας για πάντα στην ομάδα, ο Ναϊνγκολάν δεν δίστασε να απαντήσει αρνητικά: "Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γίνω όπως ο Τότι. Είμαι εγώ".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ